Μουσική|27.10.2022 18:30

Rihanna: H «ντίβα της R&B και της ποπ μουσικής» επιστρέφει με νέο τραγούδι μετά από 6 χρόνια

Newsroom

Η «ντίβα της R&B και της ποπ μουσικής», η Ριάνα (Rihanna), επιστρέφει με το πρώτο της solo τραγούδι και το νέο άλμπουμ της ANTI! Το νέο τραγούδι της Rihanna έχει τίτλο «Lift Me Up» και είναι το lead τραγούδι που θα κυκλοφορήσει από το soundtrack της ταινίας «The Black Partner: Wakanda Forever».

Μετά από 6 χρόνια απουσίας στον χώρο της μουσικής, η Ριάνα ανακοίνωσε την επιστροφή της μέσα από τον  λογαριασμό στο Instagram,  όπου μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα teaser από το νέο της τραγούδι.

 

Στο κλιπ εμφανίζεται ένα μεγάλο ασημί «R» και στο background ακούγεται η φωνή της 34χρονης σταρ. Στη συνέχεια εμφανίστηκε η ημερομηνία «10.28.22», επιβεβαιώνοντας ότι πιθανότατα αυτή θα είναι η μέρα που θα κυκλοφορήσει ολόκληρο το κομμάτι. Το κλιπ έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 3.000.000 likes με τον αριθμό αυτόν να αυξάνεται, δείχνοντας πόσο ανυπομονούν οι θαυμαστές της για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ.

Υπενθυμίζεται, ότι η τελευταία φορά που η Ριάνα κυκλοφόρησε τραγούδι, ήταν το 2016 για το 8ο άλμπουμ της, «ANTI», το οποίο περιελάμβανε τραγούδια όπως «Work» και «Love on the Brain».

Σύμφωνα με το distractify.com το τραγούδι γράφτηκε ως φόρος τιμής στον εκλιπόντα ηθοποιό του Black Panther Chadwick Boseman. Η Rihanna και οι καλλιτέχνες Tems και Ludwig Goransson, μαζί με τον σκηνοθέτη του Black Panther Ryan Coogler, συνέβαλαν στη δημιουργία του. Είναι ενδιαφέρον ότι το τραγούδι ηχογραφήθηκε σε πέντε χώρες. Την παραγωγή ανέλαβε επίσης ο Ludwig.

«Αφού μίλησα με τον Ράιαν και άκουσα την οπτική του για την ταινία και το τραγούδι, ήθελα να γράψω κάτι που να απεικονίζει μια ζεστή αγκαλιά από όλους τους ανθρώπους που έχω χάσει στη ζωή μου. Προσπάθησα να φανταστώ πώς θα ένιωθα αν μπορούσα να τους τραγουδήσω τώρα και να εκφράσω πόσο μου λείπουν», δήλωσε ο Tems για τη δουλειά πάνω στο κομμάτι (μέσω της Disney). «Η Rihanna υπήρξε έμπνευση για μένα, οπότε το να την ακούω να ερμηνεύει αυτό το τραγούδι είναι μεγάλη τιμή».

Η Rihanna θα εμφανιστεί στο μεγάλο σόου στο ημίχρονο του Super Bowl 2023

Πριν από περίπου ένα μήνα έγινε γνωστό ότι το Apple Music Super Bowl Halftime Show του 2023 βρήκε τον βασικό του καλλιτέχνη στο πρόσωπο της Ριάνα (Rihanna). Η δημοφιλής τραγουδίστρια υπέγραψε για να εμφανιστεί στο mega event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl LVII στις 12 Φεβρουαρίου λίγο έξω από το Φοίνιξ της Αριζόνα.

Τόσο η σταρ όσο και το NFL ανέβασαν στα social media μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν μόνο το χέρι της τραγουδίστριας, να κρατά μια μπάλα. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα πως η Rihanna θα εμφανιστεί στο Super Bowl 2023.

 

«Η Rihanna είναι ένα ταλέντο μιας ολόκληρης γενιάς, μια γυναίκα με ταπεινό ξεκίνημα που έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες σε κάθε της βήμα. Ένα άτομο που γεννήθηκε στο μικρό νησί Μπαρμπάντος και έγινε ένας από τους πιο διακεκριμένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Αυτοδημιούργητη στις επιχειρήσεις και την ψυχαγωγία», ανέφερε ο ράπερ Jay-Z, του οποίου η εταιρεία Roc Nation είναι ανάμεσα στους παραγωγούς του σόου. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Rihanna στη σκηνή του Apple Music Super Bowl Halftime Show», πρόσθεσε στη δική του δήλωση ο Seth Dudowsky, επικεφαλής του τμήματος μουσικής του NFL. «Η Rihanna είναι μια καλλιτέχνιδα μιας γενιάς που έχει αποτελέσει μια πολιτιστική δύναμη σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Rihanna, τη Roc Nation και την Apple Music για να προσφέρουμε στους οπαδούς άλλη μια ιστορική εμφάνιση στο Halftime Show».

Πέρα από την καριέρα της στη μουσική βιομηχανία, η Rihanna έχει καταφέρει να χτίσει μια επιχειρηματική αυτοκρατορία. Πέρυσι, το Forbes ανακοίνωσε ότι η τραγουδίστρια έγινε δισεκατομμυριούχος και πως αποτελεί την πλουσιότερη γυναίκα μουσικό, χάρη στη σειρά μακιγιάζ Fenty Beauty και εσωρούχων Savage x Fenty που έχει δημιουργήσει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Black PantherΡιάναειδήσεις τώρατραγουδίστριατραγούδι