Μουσική|01.12.2022 09:16

Jennifer Lopez: Έμπνευση για το νέο άλμπουμ η επανασύνδεσή της με τον «έρωτα της ζωής της»

Newsroom

Η J.Lo είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Αφού ανακοίνωσε το επερχόμενο άλμπουμ της «This Is Me… Now», η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) μίλησε στον Ζέιν Λόου στο Apple Music 1 για τον δίσκο, αποκαλύπτοντας ότι το LP είχε ως έμπνευση την επανασύνδεσή της με τον «έρωτα της ζωής μου», τον Μπεν Άφλεκ.

«Αιχμαλωτίσαμε αυτή τη στιγμή, που ξαναβρέθηκα με την αγάπη της ζωής μου, και αποφασίσαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα. Το όλο μήνυμα του άλμπουμ είναι ότι αυτή η αγάπη υπάρχει», είπε και πρόσθεσε: «Αυτή είναι μια πραγματική αγάπη… Γιατί η αληθινή αγάπη υπάρχει και κάποια πράγματα διαρκούν για πάντα και αυτό είναι πραγματικό».

«Θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα στον κόσμο και αυτό απαιτεί μεγάλη έκθεση. Αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω τον εαυτό μου και κάποια σημεία του με τρομάζουν», πρόσθεσε. «Και νομίζω ότι κομμάτια του τρομάζουν και τον Μπεν. Μου λέει: "Θέλεις πραγματικά να τα πεις όλα αυτά; " Και λέω: "Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το κάνω, μωρό μου"».

Το νέο LP είναι μία συνέχεια του άλμπουμ της «This Is Me… Then» του 2002, το οποίο περιείχε αρκετά τραγούδια εμπνευσμένα από τη σχέση της με τον Άφλεκ, εκείνη την εποχή. (Υπάρχει ακόμη και το τραγούδι «Dear Ben», το οποίο θα έχει τώρα μια συνέχεια στο νέο άλμπουμ).

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, η Λόπεζ παραδέχτηκε πόσο την επηρέασε ο χωρισμός τους πριν από δύο δεκαετίες - και γιατί αρνήθηκε να ερμηνεύσει τα τραγούδια που αφορούσαν άμεσα τον ηθοποιό. «Δεν θα έκανα καν αυτούς τους δίσκους. Ήταν τόσο οδυνηρό αφού χωρίσαμε», είπε. «Μόλις ακυρώσαμε τον γάμο πριν από 20 χρόνια, ήταν ο μεγαλύτερος σπαραγμός της ζωής μου και ειλικρινά ένιωσα ότι θα πέθαινα», πρόσθεσε.

Η τρυφερή φωτογραφία του Μπεν Άφλεκ με τον γιο της

Η 53χρονη σταρ ανέβασε ένα slideshow από την εβδομάδα των Ευχαριστιών στο Instagram νωρίς το πρωί της Κυριακής, στο οποίο υπήρχε και μια τρυφερή φωτογραφία του γιου της Max, 14 ετών, που βρίσκεται στους ώμους του Ben Affleck κατά τη διάρκεια της διαδρομής με το αυτοκίνητο. «This Is ... Thanksgiving Holiday», έγραψε η Lopez, με μερικά hashtags, όπως "#ThisIsMeNow" και "#Family".

 

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο Affleck έχει σχηματίσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, καθώς το μικρό αγόρι τον αγκαλιάζει. Άλλες εικόνες στο slideshow περιλαμβάνουν λήψεις της J.Lo - η οποία είναι μητέρα τόσο του Max όσο και της δίδυμης αδελφής του Emme, παιδιά που απέκτησε με τον Marc Anthony - να μαγειρεύει μπισκότα και να ποζάρει με τη χειμερινή της ενδυμασία: πλεκτά σκουφάκια, ζεστά παλτά και ζιβάγκο.

Το βίντεο συνοδεύεται από μουσική από το τραγούδι της Lopez «The One», από το άλμπουμ της This Is Me...Τhen του 2002. Οι στίχοι, λειτουργούν συνοδευτικά στο πλαίσιο της ανάρτησης: «You are everything, and everything is you» (Είσαι τα πάντα και τα πάντα είναι εσύ).

Οι θαυμαστές του άλμπουμ θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια «γεύση», καθώς αναμένεται η συνέχεια του This Is Me...Then. Η Λόπεζ ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο της άλμπουμ, This Is Me...Now και μάλιστα μοιράστηκε τα νέα την Παρασκευή με ένα σύντομο κλιπ που έδειχνε την Lopez να αναδημιουργεί το εξώφυλλο του άλμπουμ του 2002 και στη συνέχεια να μεταμορφώνεται σε J.Lo του 2022. Το νέο LP «καταγράφει το συναισθηματικό, πνευματικό και ψυχολογικό ταξίδι που έχει κάνει τις τελευταίες δύο δεκαετίες», σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Στο άλμπουμ, η Lopez θα μοιραστεί 13 νέα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων κομματιών που παραπέμπουν στη σχέση της με τον Affleck, όπως το «Dear Ben pt. II» και το «Midnight Trip to Vegas», το οποίο αναφέρεται στην πρώτη γαμήλια τελετή γάμου του ζευγαριού τον Ιούλιο. Το αρχικό LP ήταν αφιερωμένο στον Affleck, με τον οποίο έβγαινε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε αποκαλέσει προηγουμένως την προσπάθειά της του 2002 ως το «αγαπημένο της άλμπουμ».

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει να κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο δίσκο από το 2014, με το «A.K.A.». Μιλώντας στην αμερικανική Vogue, η τραγουδίστρια μίλησε για το επόμενο στούντιο άλμπουμ της, περιγράφοντάς το ως «την αποκορύφωση του ποια είμαι, ως άνθρωπος και καλλιτέχνιδα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΜπεν ΆφλεκΤζένιφερ Λόπεζάλμπουμ