Το ροκ συγκρότημα 15 50 διασκευάζει «Το παλιό μου παλτό» (vid)
NewsroomΤο αθηναϊκό ροκ συγκρότημα 15 50 αποφάσισε να συμπεριλάβει το γνωστό σε όλους μας «Το παλιό μου παλτό» της Σάννυ Μπαλτζή και του Λάκη Παπαδόπουλου, το οποίο πρώτος ερμήνευσε ο Χρήστος Δάντης, ως ενδέκατο τραγούδι που κλείνει το πέμπτο κατά σειρά άλμπουμ τους με τίτλο «ΕΓΩ» και κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή, αλλά και σε φυσικό προϊόν από τη δισκογραφική εταιρεία Panik Platinum.
Η δημοφιλής ροκ μπάντα συνηθίζει να διασκευάζει κλασικά τραγούδια, όπως τα «Δεν είσαι εδώ», «Βενζινάδικο», «Θεός αν είναι», «Σταρ του σινεμά», «Αμερικάνο» κ.α., διατηρώντας πάντα τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα και ντύνοντάς τα με το δικό της χαρακτηριστικό ήχο, παράλληλα, όμως, σεβόμενη την ιστορία και τον στίχο του κάθε ενός από αυτά.
Με αυτόν τον τρόπο κατορθώνει να κάνει τα τραγούδια «δικά της», αφού το κριτήριο της επιλογής του συγκροτήματος δεν είναι ένα παροδικό σουξέ, αλλά μια μικρή ιστορία πίσω από το κάθε τόλμημα.
«Το παλιό μου παλτό» οπτικοποιήθηκε από τον Άλεξ Κάρμιο και, εκτός των μελών της μπάντας, πρωταγωνιστούν και οι δύο δημιουργοί.
- Αγροτική πανστρατιά στη Νίκαια: Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα στη σύσκεψη των μπλόκων - «Είμαστε όλοι μαζί, δεν πάμε στο Μαξίμου για τσάι»
- Αποκάλυψη BBC για τα «μωρά των Βίκινγκ»: Βιομηχανία 2 δισ. δολαρίων πίσω από τον Δανό δότη σπέρματος
- Αποζημίωση 40 εκατ. από την Johnson & Johnson: Δικαιώθηκαν γυναίκες για το καρκινογόνο βρεφικό ταλκ
- Κύπρος: 23χρονος κρατούμενος έβαλε τέλος στη ζωή του - «Βαρόνοι» των Κεντρικών Φυλακών τον χρησιμοποιούσαν ως σκλάβο