Μουσική|22.02.2023 21:00

Συνεργασία - έκπληξη των Rolling Stones με Paul McCartney και Ringo Star 60 χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση

Newsroom

Σχεδόν 60 χρόνια  μετά την πρώτη τους συνάντηση, οι Rolling Stones και οι Beatles – δηλαδή τα δύο εναπομείναντα μέλη τους – θα συνεργαστούν, επιτέλους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, έχει γίνει ήδη το tracking του μπάσου από τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ (Paul McCartney), ενώ το project έχει αναλάβει ο παραγωγός Andrew Watt. Ο Ringo Starr θα συμμετάσχει, επίσης.

Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιούνται στο Los Angeles εδώ και μερικές βδομάδες, αλλά κανείς δεν ξέρει ποια κομμάτια θα συμπεριληφθούν στον δίσκο, τελικά – ή αν ο McCartney και ο Starr θα συνυπάρξουν σε κάποιο τραγούδι. Ο Mick Jagger, πάντως, δήλωσε το 2021 πως το συγκρότημα «έχει τελειώσει πολλά κομμάτια» ενώ ο κιθαρίστας Keith Richards δήλωσε σε βίντεο που έχει αναρτήσει στο Instagram ότι «έρχεται νέα μουσική».

 

Ο Andrew Watt που βραβεύθηκε με δύο Grammys στις 5 Φεβρουαρίου για τη συνεργασία του με τον Ozzy Osbourne, έχει γίνει ο αγαπημένος των βετεράνων rock stars παρότι ασχολείται κατά κύριο λόγο με ποπ καλλιτέχνες, όπως ο Justin Bieber και η Dua Lipa. Έχει ξαναδουλέψει με τον McCartney, ωστόσο. «Πήγα για ένα τσάι, φυσικά καταλήξαμε να γράφουμε τραγούδι», είπε ο McCartney το 2021. Πιο πρόσφατα, όμως, σε Q&A που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του, τόνισε ότι ανυπομονεί για το 2023.

«Ηχογραφούμε με καναδυό ανθρώπους, οπότε δεν μπορώ να περιμένω να κάνω περισσότερα. Ήδη ξεκίνησα να συνεργάζομαι μ΄έναν παραγωγό, τον Andrew Watt, και είναι πολύ ενδιαφέρων – περάσαμε αρκετά καλά. Πέρα από αυτό, δεν έχω κάτι τεράστιο… Προς το παρόν», έγραψε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολ ΜακΚάρτνεϊειδήσεις τώραRolling StonesΡίνγκο Σταρ