Μουσική|13.03.2023 02:30

The Cure: Ξεκινούν περιοδεία στη Βόρεια Αμερική μετά από επτά χρόνια

Newsroom

Οι The Cure, ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα όλων των εποχών, ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περιοδεία τους σε όλη τη Βόρεια Αμερική μετά από επτά χρόνια.

Με πρώτη στάση τη Νέα Ορλεάνη στις 10 Μαΐου θα κάνουν 30 εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις όπως στο Όστιν, το Φοίνιξ, το Βανκούβερ, το Σικάγο, τη Βοστώνη και τη Φιλαδέλφεια. Πριν ολοκληρωθεί η περιοδεία τους στη Φλόριντα την 1η Ιουλίου το θρυλικό συγκρότημα θα κάνει τρεις συνεχόμενες εμφανίσεις στο «Hollywood Bowl» του Λος 'Αντζελες (23, 24, 25 Μαΐου) και στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης (20, 21, 22 Ιουνίου).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους το συγκρότημα έχει «συμφωνήσει οι τιμές των εσιτηρίων να είναι σταθερές εκτός από μερικές φιλανθρωπικές θέσεις στο Hollywood Bowl. Οπως αναφέρεται δεν θα υπάρξουν σε αυτή την περιοδεία «πλατινένια εισιτήρια» ή δυναμική τιμολόγηση.

Σύμφωνα με το ΝΜΕ η τελευταία περιοδεία του συγκροτήματος στις ΗΠΑ ήταν το 2016. Εμφανίστηκαν μόνο στο Pasadena Daydream Festival και στο Austin City Limits το 2019. To θρυλικό συγκρότημα είχε εμφανιστεί πριν από μερικά χρόνια και στη χώρα μας και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2019 για μία και μοναδική συναυλία στο πλαίσιο του Ejekt Festival.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

The Cureσυγκρότημαπεριοδείαειδήσεις τώρα