Μουσική|17.03.2023 17:18

Taylor Swift: Λίγο πριν την περιοδεία της, κυκλοφορεί τέσσερα τραγούδια «δώρο» στους θαυμαστές της

Newsroom

Την παραμονή της περιοδείας της η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) αποκάλυψε μέσω ανάρτησή της στο instagram την κυκλοφορία τεσσάρων τραγουδιών της.

«Στο πλαίσιο του εορτασμού της περιοδείας The Eras, θα κυκλοφορήσω 4 τραγούδια που δεν είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν απόψε τα μεσάνυχτα», έγραψε στα Instagram Stories της.

Τα τραγούδια-επανεκτελέσεις είναι το «Eyes Open», το «Safe & Sound» με την συμμετοχή της Τζόι Γουίλιαμς (Joy Williams) και του Τζον Πολ Ουάιτ (John Paul White) και το «If This Was a Movie».

 

Το τέταρτο τραγούδι με τίτλο «All of the Girls You Loved Before» δεν έχει κυκλοφορήσει ξανά. Είχε ηχογραφηθεί για το άλμπουμ «Lover» το 2019 μετά την αποχώρησή της από την δισκογραφική εταιρία Big Machine, όπως αναφέρει το Variety. Τον Φεβρουάριο το τραγούδι έγινε viral στο διδίκτυο όταν διέρρευσε με τους θαυμαστές να ζητούν την επίσημη κυκλοφορία του.

Η περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ ξεκινά απόψε από το «State Farm Stadium» του Γκλέντεϊλ στην Αριζόνα όπου μετονομάστηκε προσωρινά σε «Swift City» προς τιμήν της.

«Δεν υπάρχει λόγος «να είμαστε ήρεμοι» είμαστε «ατρόμητοι» και κάνουμε κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο για να γιορτάσουμε το γεγονός ότι οι συναυλίες της Τέιλορ ξεκινούν ακριβώς από εδώ!», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης κάνοντας λογοπαίγνιο με τους τίτλους των τραγουδιών της Σουίφτ. Υπογράμμισε επίσης ότι «ξέροντας πολύ καλά ότι είναι μία από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες της γενιάς της γράφουμε τη δική μας «ιστορία αγάπης» γι΄αυτήν και υποδεχόμαστε κάθε θαυμαστή της με «στυλ»!».

Σύμφωνα με το billboard η ποπ τραγουδίστρια Γκέιλ (GAYLE) μαζί με τους Paramore θα συνοδεύσουν την Τέιλορ Σουίφτ στις συναυλίες της στην Αριζόνα. Στην συνέχεια η περιοδεία θα συνεχιστεί μεταξύ άλλων στο Λας Βέγκας, το 'Αρλινγκτον του Τέξας, την Τάμπα της Φλόριντα, το Χιούστον και την Ατλάντα. Το «The Eras Tour» θα oλοκληρωθεί τον Αύγουστο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέιλορ Σουίφτειδήσεις τώρατραγούδια