Μουσική|22.06.2023 12:35

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Σείστηκε το γήπεδο της Ριζούπολης - Πάνω από 20.000 άτομα τραγούδησαν τις μεγάλες επιτυχίες του

Newsroom

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μετά τις απανωτές sold out εμφανίσεις που έγραψαν ιστορία το περασμένο καλοκαίρι στο Κατράκειο, ήρθε στο γήπεδο της Ριζούπολης για μία μεγάλη συναυλία, το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου. Περισσότεροι από 20.000 άτομα παρακολούθησαν την εκδήλωση και η νύχτα έγινε μέρα από τους κόκκινους πυρσούς και τα καπνογόνα. 

Μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις φωνές τους μαζί με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, ο οποίος τους ταξίδεψε πίσω στον χρόνο με μεγάλες επιτυχίες που έχουν γράψει ιστορία. Εκείνος και οι συνεργάτες του, πρόσφεραν απόλαυση και στοχασμό, παίζοντας και τραγουδώντας για τα απλά και τα περίπλοκα με οδηγό την παράδοση από τη μια και τον μαγικό ρεαλισμό από την άλλη.

Με προσθήκη νέων συνεργατών και ανανεωμένο πρόγραμμα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου δίνει αυτό το καλοκαίρι -νότα τη νότα- τη «μάχη» για το δικαίωμα στο όνειρο. Μαζί του στο τραγούδι είναι ο Αλέξανδρος Κτιστάκης, η Alkyone και ο Γιάννης Λίταινας, τον οποίο ακούσαμε και στο μουσικό του ντοκιμαντέρ με τίτλο «ΠΕΡΙ-ΛΗΨΗ». Στη συνέχεια του Ιούνη θ' ακολουθήσουν οι εξής συναυλίες του τραγουδιστή:

  • Παρασκευή (23/6) Matala Beach Festival
  • Τρίτη (27/6) Πάτρα – Royal Theater – Υπαίθριος χώρος
  • Τετάρτη (28/6) Ιωάννινα – Θέατρο Ε.Η.Μ (Φρόντζου)
  • Παρασκευή (30/6) Λευκωσία – Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών.
ειδήσεις τώραΘανάσης Παπακωνσταντίνουσυναυλία