Μουσική|27.06.2023 22:10

Άναυδη η Pink: Θαυμάστρια της πέταξε τις στάχτες της μητέρας της στη σκηνή ενώ τραγουδούσε

Newsroom

Σε συναυλίες συμβαίνουν διάφορα τρελά, αλλά αυτό που έτυχε στην Pink άφησε άναυδη ακόμα και την ίδια. Κατά τη διάρκεια του headlining set της στη σκηνή του φεστιβάλ British Summer Time στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο, θαυμαστής πέταξε μια σακούλα που όπως αποδείχθηκε είχε τις στάχτες της μητέρα της.

Πιο συγκεκριμένα και ενώ ερμήνευε το τραγούδι «Just like a pill» θαυμάστρια πέταξε ένα σακουλάκι με την Pink να σαστίζει ότι πήγε να το πιάσει.

«Αυτή είναι η μαμά σου;», ρώτησε η 43χρονη Pink, καθώς σήκωνε την πλαστική σακούλα.  Με μια σοκαρισμένη έκφραση στο πρόσωπό της, η Pink παραδέχτηκε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω πώς νιώθω γι’ αυτό». Στη συνέχεια, η ίδια σηκώνεται και τοποθετεί τη σακούλα με τις στάχτες στην άκρη της σκηνής.

Η ιστορία πίσω από τη χειρονομία

Πάντως, κάποιος που παρευρέθηκε στη συναυλία μιλώντας στην page six έδωσε εξήγηση για την κίνηση της θαυμάστριας: «Οι φίλοι μου στέκονταν κοντά σε αυτή την κυρία και η ιστορία είναι η εξής: η μαμά της δεν μπορούσε να βγει πολύ έξω, καθώς ήταν πολύ άρρωστη όταν ζούσε, οπότε αυτή η κυρία παίρνει τις στάχτες σε διάφορα μέρη. Έτσι τώρα βγαίνει έξω. Αν αυτό δίνει σε αυτή τη γυναίκα παρηγοριά, τότε αυτό είναι καλό. Όχι για μένα όμως».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

συναυλίαPinkθαυμαστήςειδήσεις τώρα