Μουσική|03.08.2023 19:17

Αποκάλυψη σοκ από τον ντράμερ των Iron Maiden: «Πέρασα εγκεφαλικό, παρέλυσε η δεξιά πλευρά μου»

Newsroom

Ο ντράμερ των Iron Maiden, Nicko McBrain, αποκάλυψε ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο νωρίτερα φέτος και φοβήθηκε ότι η καριέρα του τελείωσε, αφού έμεινε παράλυτος στη δεξιά πλευρά του.

Αλλά μετά από 10 εβδομάδες «εντατικής θεραπείας», κατάφερε «να επανέλθει κάπου κοντά στο 70% της ανάρρωσης», καθώς το heavy metal συγκρότημα ξεκίνησε τις πρόβες για την περιοδεία The Future Past Tour, η οποία ξεκίνησε τον Μάιο.

Ο Άγγλος μουσικός, 71 ετών, έπαιξε σε όλες τις συναυλίες με το συγκρότημα, ταξιδεύοντας σε όλη την Ευρώπη για συναυλίες που περιελάμβαναν αρκετές ημερομηνίες στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούλιο.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ήθελε να επικεντρωθεί στις εμφανίσεις πριν μοιραστεί τα νέα για την υγεία του με τους θαυμαστές του.Εκτός από τη δήλωσή του, δημοσίευσε και ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα για να δείξει στους οπαδούς του «πόσο όμορφος και καλά είμαι».

Μοιράζοντας λεπτομέρειες για την ασθένειά του, ο McBrain είπε ότι υπέστη μια TIA (παροδική ισχαιμική προσβολή), γνωστή και ως μίνι εγκεφαλικό επεισόδιο, τον Ιανουάριο, η οποία «δόξα τω Θεώ... ήταν μικρή». Ωστόσο, αρχικά «ανησυχούσε πολύ ότι η καριέρα μου είχε τελειώσει», αφού έμεινε παράλυτος από τον ώμο και κάτω στη δεξιά πλευρά του.

Με την υποστήριξη της οικογένειάς του και των θεραπευτών του, είπε ότι κατάφερε να αναρρώσει. «Αισθάνομαι ότι είναι σημαντικό να σας ενημερώσω γι' αυτό τώρα και όχι νωρίτερα, καθώς με απασχολούσε κυρίως να κάνω τη δουλειά μου και να επικεντρωθώ στο να επανέλθω στο 100% της φυσικής μου κατάστασης», έγραψε. «Δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί, αλλά με τη χάρη του Θεού γίνομαι όλο και καλύτερος και πιο δυνατός όσο περνούν οι εβδομάδες».

εγκεφαλικό επεισόδιοIron Maidenειδήσεις τώραεγκεφαλικό