Μουσική|25.04.2024 19:45

Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα για τον πατέρα της

Newsroom

Έσπασε η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε της Σουηδίας όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision.

«Και αυτό που δεν ήθελα να το μάθουν, το έμαθαν»

Μιλώντας για τα όσα ακούγονται για τη ζωή της, η Μαρίνα Σάττι τόνισε ότι πια δεν την ενδιαφέρει τι ακούγεται και δεν κρύβεται και ότι ακόμα και θάνατος του πατέρα της μαθεύτηκε. Εκεί η ίδια «λύγισε» με αφορμή την ξαφνική απώλειά του.

«Πλέον, δεν έχω κάτι να κρύψω. Στην αρχή έλεγα: μην το μάθουν αυτό. Ό,τι και να συνέβαινε στη ζωή μου… και αυτό που δεν ήθελα να το μάθουν, το έμαθαν», είπε η τραγουδίστρια κλαίγοντας. «Δεν σε ρωτήσαμε τίποτα για αυτό», της είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ζητώντας από το κοντρόλ να περάσουν σε διαφημιστικά μηνύματα, ώστε η ίδια να ηρεμήσει.

«Επειδή όλα αυτά πλέον συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και δεν έχω κάτι να κρύψω, αποφάσισα κάποια στιγμή ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εντελώς ανοιχτή και να προχωράω μπροστά με αυτό», αρκέστηκε να πει η Σάττι.

Eurovisionειδήσεις τώραEurovision 2024Μαρίνα Σάττι