Κραουνάκης και Τσανακλίδου ερμηνεύουν μαζί το κομμάτι «Μοίρες» και συγκινούν
NewsroomΜία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram έκανε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο μουσικοσυνθέτης ερμηνεύει μαζί με την Τάνια Τσανακλίδου το κομμάτι «Μοίρες».
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ανέφερε ότι το βίντεο είναι απόσπασμα από μια πρόβα που έκαναν μαζί. Στο βίντεο, ο καλλιτέχνης εμφανίζεται φορώντας μόνο το παντελόνι του και παίζει μουσική συνοδεύοντας την Τάνια Τσανακλίδου.
Θυμίζουμε ότι η Τάνια Τσανακλίδου θα εμφανιστεί στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού στις 14 Ιουλίου. Η ερμηνεύτρια φέρνει στο σήμερα τους θησαυρούς μιας 50χρονης δισκογραφίας με τις μελωδίες που καθόρισαν την πορεία της.
Στη μουσική παράσταση που θα επιμεληθεί η ίδια, η ροή των τραγουδιών θ' ακολουθεί τόσο την κοινωνικοπολιτική συνθήκη στην οποία γεννήθηκαν όσο και τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις της Τσανακλίδου στο πέρασμα των χρόνων. Έτσι, η χούντα, η Μεταπολίτευση, οι μπουάτ της Πλάκας, ο Ξυλούρης και ο Λεοντής συναντούν επί σκηνής το πέρασμα της Τάνιας Τσανακλίδου από το Θέατρο Τέχνης και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας, τον Γιάννη Σπανό και τον Μορμόλη, τον Τσάρλι Τσάπλιν, την Edith Piaf, τον Γιώργο Χατζηνάσιο, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Μιχάλη Δέλτα κ.ά.
- Οι επόμενες κινήσεις της Οργανωτικής Επιτροπής Δημοψηφίσματος μετά το «όχι» του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ
- Αναζητούνται νοσηλευτές για τα νοσοκομεία - Τα νέα κίνητρα που εξετάζει το υπουργείο Υγείας
- Το αίτημα Ανδρουλάκη για κάλπες, το «σήμα» Σαμαρά για μήνυση για τις υποκλοπές και η πρόταση Μητσοτάκη σε κορυφαίο δημοσιογράφο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας
- Οι γραμμές άμυνας της κυβέρνησης: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ