Χρήστος Μάστορας: Θα εμφανιστεί για μία σπάνια συναυλία μαζί με τις Melisses στη Χειμάρρα της Αλβανίας
NewsroomΜετά την τεράστια επιτυχία του «Υπάρχω» σε ολόκληρη την Ευρώπη και την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του με την Ελένη Φουρέιρα στις αθηναϊκές πίστες, ο Χρήστος Μάστορας θα συνεχίσει τις live εμφανίσεις του, ενώ όπως έγινε γνωστό στις 3 Μαΐου θα τραγουδήσει στην Αλβανία.
Η συμβολική εμφάνιση
Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής και το συγκρότημα Melisses θα βρεθούν στη Χειμάρρα, για να χαρίσουν στο κοινό μια ξεχωριστή και μοναδική συναυλία, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
O Χρήστος Μάστορας έχει καταγωγή από την Βόρεια Ήπειρο, κάτι για το οποίο μιλάει ανοιχτά στις συνεντεύξεις του.
«Προσωπικά δεν βίωσα τον ρατσισμό όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Όταν το 1990 όμως επαναπατρίστηκαν οι γονείς μου, γιατί μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή την κουβέντα, τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Οι Έλληνες υποδέχθηκαν τους Βορειοηπειρώτες με ανοιχτές αγκάλες.
Σιγά σιγά όμως καλλιεργήθηκε στα media ένα αίσθημα φόβου απέναντι στους Αλβανούς που είχαν μόλις έρθει στην Ελλάδα. Κάποιοι ίσως να ήταν όντως εγκληματίες, κάποιοι είχαν βγει από τις φυλακές αλλά δυστυχώς την πλήρωσαν και Αλβανοί οικογενειάρχες που ήρθαν ως οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα και Βορειοηπειρώτες» είχε δηλώσει στην εκπομπή «Ενώπιως Ενωπίω».
- Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: «Έλεγε ότι δεν μπορεί άλλο» - Η μαρτυρία συμμαθήτριάς της
- Μέγας ΠΑΟΚ, νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό, άλωσε το Καραϊσκάκη και πήρε σούπερ πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»