Άννα Βίσση: Το μήνυμα για την ακύρωση της μεγάλης συναυλίας στα Ιωάννινα - «Λυπάμαι τόσο πολύ»
NewsroomΜε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, η Άννα Βίσση μίλησε για την αναγκαστική ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας στα Ιωάννινα, λόγω κακοκαιρίας.
Η σκηνή κατέρρευσε περίπου τρεις ώρες πριν την έναρξη, εξαιτίας των δυνατών ανέμων, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η μεγάλη μουσική βραδιά. Στην εκδήλωση επρόκειτο να εμφανιστούν, εκτός από την Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας, με χιλιάδες θεατές να είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο χώρο.
Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Λυπάμαι τόσο πολύ που για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να γίνει αυτή η συναυλία μας στα Γιάννενα. Είχαμε όλοι την αγωνία μήπως τη χαλάσει ο καιρός, πράγμα που έγινε εν τέλει, συν το απρόβλεπτο ατύχημα ένεκεν του αέρα, νωρίς το απόγευμα που διέλυσε εντελώς την ελπίδα να πραγματοποιηθεί. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματίας».
- Διπλωματικό θρίλερ: Συμφωνία-εξπρές δείχνει ο Τραμπ - Γιατί «φρενάρουν» την αισιοδοξία οι Ιρανοί
- Από τη Δραπετσώνα η επικοινωνιακή «αντεπίθεση» Ανδρουλάκη
- Δραματικές εικόνες στην Κρήτη: Μετανάστες ρίχνουν νερό στην άσφαλτο για να μην καούν τα γυμνά τους πόδια
- Στο μεταξύ, PC έσωσε ζευγάρι από σφαίρα που διαπέρασε τον τοίχο ενώ κοιμόταν - Τους πυροβόλησε σκύλος...