MTV VMAs: Η Sabrina Carpenter έστειλε μήνυμα στήριξης στα τρανς άτομα
NewsroomΈντονα πολιτικό μήνυμα είχε η εμφάνιση της Σαμπρίνα Κάρπεντερ (Sabrina Carpenter) στη σκηνή των MTV Video Music Awards 2025, το βράδυ της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου.
Η Αμερικανίδα σταρ παρουσίασε το νέο της τραγούδι «Tears», έχοντας στο πλευρό της συμμετέχοντες από το «RuPaul’s Drag Race», με τους οποίους αναπαρήγαγαν σκηνές από το βίντεο κλιπ του κομματιού. Η κορύφωση ήρθε όταν η τραγουδίστρια βρέθηκε περικυκλωμένη από drag performers και χορευτές που κρατούσαν πλακάτ υπέρ της προστασίας των δικαιωμάτων των τρανς ατόμων.
Η Κάρπεντερ είχε φέτος εννέα υποψηφιότητες στα βραβεία, ανάμεσα σε αυτές για το βίντεο της χρονιάς με το «Manchild», το καλύτερο άλμπουμ με το «Short n’ Sweet» και η καλύτερη ποπ καλλιτέχνιδα.
Το «Tears» περιλαμβάνεται στον νέο δίσκο της με τίτλο «Man’s Best Friend», ο οποίος κυκλοφόρησε στα τέλη Αυγούστου και ανέβηκε κατευθείαν στο Νο. 1 του Billboard 200. Με 12 κομμάτια, η ηχογράφησή του έγινε σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες, σε συνεργασία με τον Jack Antonoff, τον John Ryan και την Amy Allen.
Το άλμπουμ σημείωσε νέο ρεκόρ στο Spotify, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη απήχηση μέσα σε μία ημέρα για γυναίκα καλλιτέχνιδα το 2025. Το πρώτο single, «Manchild», είχε προηγηθεί, φτάνοντας κατευθείαν στην κορυφή του Billboard Hot 100, και έγινε η δεύτερη Νο.1 επιτυχία της τραγουδίστριας μετά το «Please Please Please».
- Ο πρόεδρος των «επικίνδυνων αποστολών»: Όλες οι φορές που ο Τραμπ γλίτωσε και το χαρτί που «ξεγέλασε» την ασφάλεια στο Χίλτον
- Εκτροχιασμός: Η κυβερνητική σταυροφορία κατά της Λάουρα Κοβέσι
- Αφήνουν γυναίκες να πεθαίνουν στο βουνό: Το φαινόμενο του «αλπικού διαζυγίου» - «Μου είπε ότι με δοκίμαζε»
- Φιναλίστ του X Factor κατηγορείται για τον θάνατο γνωστής influencer έξω από κλαμπ - Στη δίκη της... έκανε καρδούλες