Οι No Doubt επανενώνονται για 6 βράδια! «Ταξίδι στο παρελθόν, αλλά με κάτι εντελώς καινούριο»
NewsroomΜετά τις εμφανίσεις στο περσινό Coachella, οι No Doubt επανενώνονται για μια σειρά εμφανίσεων στο Sphere του Λας Βέγκας, το 2026.
Το συγκρότημα των Gwen Stefani, Tony Kanal, Tom Dumont και Adrian Young, θα βρεθεί στην Πόλη της Αμαρτίας (Sin City) για μια επανένωση έξι ημερών: 6, 8, 9, 13, 15 και 16 Μαΐου.
«Η ευκαιρία να κάνουμε ένα show στο Sphere με ενθουσιάζει με έναν εντελώς νέο τρόπο», δηλώνει η Γκουέν Στεφάνι, σύμφωνα με το Variety. «Ο χώρος είναι μοναδικός και σύγχρονος και μας δίνει μια ολοκαίνουργια «παλέτα» για να εκφράσουμε τη δημιουργικότητά μας. Το να το κάνω αυτό με τους No Doubt μοιάζει σαν να επιστρέφω στο παρελθόν για να ξαναζήσω την ιστορία μας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε κάτι εντελώς καινούργιο».
Ο Dumont από πλευράς του προσθέτει: «Όταν είμαστε μαζί στη σκηνή και παίζουμε αυτά τα τραγούδια, νιώθουμε τη μαγεία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε ξανά για τους θαυμαστές μας, για να γιορτάσουμε τα χρόνια στήριξής τους».
Ο Young λέει: «Για όποιον έχει αγαπήσει ή έστω αναρωτηθεί πώς είναι μια συναυλία των No Doubt, αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να ζήσει εκείνη την ηλεκτρισμένη ενέργεια μεταξύ συγκροτήματος και κοινού».
Ο Kanal, τέλος, δηλώνει: «Υπάρχει μια υπέροχη ενέργεια όταν παίζουμε μαζί. Το να μπορούμε κάθε βράδυ να τα δίνουμε όλα και να παρασύρουμε το κοινό σε αυτό το απίστευτο ταξίδι που προσφέρει το Sphere είναι πέρα από κάθε φαντασία μας».
- Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Παναγόπουλου: Η παραίτηση Στρατινάκη, οι εξηγήσεις του συζύγου της και η απάντηση του Κακούση της ΕΡΤ
- Τι λέει ο σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας - «Είναι ψύχραιμος»
- Εφιάλτης με κρυφή κάμερα: «Κάναμε σεξ σε ξενοδοχείο και μάθαμε πως μας παρακολούθησαν χιλιάδες άτομα»
- Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»