Γιώργος Νταλάρας: Τιμήθηκε με τον τίτλο του διακεκριμένου πολίτη στο Μπουένος Άιρες
NewsroomΟ Γιώργος Νταλάρας βραβεύτηκε με τον τίτλο του διακεκριμένου πολίτη στο Μπουένος Άιρες, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ενόψει της συναυλίας του, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, 12 Νοεμβρίου.
Η ξεχωριστή βράβευση
Ο καταξιωμένος Έλληνας τραγουδιστής θα εμφανιστεί μαζί με τη Βιολέτα Ίκαρη και τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη στο «Teatro Coliseo», σε μια συναυλία αφιερωμένη στους Έλληνες ομογενείς αλλά και στο ευρύ κοινό της Αργεντινής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Κοινότητας Μπουένος Άιρες (Asociacion Colectividad Helenica de Buenos Aires), η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης, όπου στον κ. Νταλάρα δόθηκε ως δώρο μια φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αργεντινής με το νούμερο 10 και το επώνυμό του στην πλάτη.
Η φανέλα με το «10» φέρει ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς στο παρελθόν την έχουν φορέσει σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως ο Ντιέγκο Μαραντόνα και ο Λιονέλ Μέσι.
- Χάος στη Νέα Υόρκη μετά το Νικς-Σπερς: Σοβαρά επεισόδια έξω από το Madison Square Garden
- Αποκαλυπτική μελέτη: Ο κόσμος εισέρχεται σε νέα εποχή αυξημένης βίας - «Τα νούμερα είναι σοκαριστικά»
- «Αναγκάστηκα να καθίσω στο πάτωμα»: Η Κατερίνα Βρανά καταγγέλλει τραγικές συνθήκες εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης
- Λύθηκε το μυστήριο με την περίεργη οσμή αερίου στην Αττική - Τι έδειξαν οι έρευνες