Robert Plant: Ο θρύλος των Led Zeppelin έρχεται στην Ελλάδα για το Sani Festival 2026
NewsroomΟ θρύλος της ροκ Ρόμπερτ Πλαντ (Robert Plant) θα ανοίξει το φετινό Sani Festival στη Χαλκιδική, με μια μοναδική συναυλία το Σάββατο 11 Ιουλίου 2026.
Η αξιοζήλευτη καριέρα του
Η εμφάνιση του Plant θα πραγματοποιηθεί στη σκηνή του Λόφου της Σάνης, μαζί με τους Saving Grace και Suzi Dian, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός καλοκαιρινού προγράμματος γεμάτου μουσική και συναυλίες. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα, Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Sani Festival.
Ο Robert Plant συγκαταλέγεται στις πιο εμβληματικές φωνές της παγκόσμιας ροκ σκηνής. Με τους Led Zeppelin κυριάρχησε στα αμερικανικά charts της δεκαετίας του ’70, ενώ τραγούδια όπως το «Stairway to Heaven» θεωρούνται ορόσημα στη σύγχρονη μουσική. Στη σόλο καριέρα του πειραματίστηκε με διαφορετικά μουσικά είδη και συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως η Alison Krauss, κερδίζοντας βραβεία Grammy και κατακτώντας υψηλές θέσεις στα charts.
Η συναυλία του Plant στο Sani Festival αναμένεται να αποτελέσει μία από τις κορυφαίες στιγμές της φετινής καλοκαιρινής μουσικής ατζέντας στην Ελλάδα.
- Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος: Πωλούσε «μαϊμού» φάρμακα σε ασθενείς σε Ελλάδα και Ευρώπη - Έκαναν τζίρο 240 εκατ.
- Tο γεωπολιτικό ρήγμα της Κεντροδεξιάς: Η πολυδιάστατη κληρονομιά του Καραμανλή και η εξίσωση του Πειραιά
- Παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ: Εκλογές το 2027 - Μήνυμα και για το Κυπριακό
- Το «Ferto» του Akyla και ο διορατικός Φωκάς Ευαγγελινός στη Eurovision της εικόνας