Μουσική | 08.04.2026 21:13

Νατάσσα Μποφίλιου - Μανώλης Φάμελλος: Δύο νέες παραστάσεις στο Θέατρο Θησείον μετά τη μεγάλη ανταπόκριση

Newsroom

Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Μανώλης Φάμελλος επιστρέφουν στο Θέατρο Θησείον - Ένα Θέατρο για τις Τέχνες, με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ τους «Όλα είναι μπροστά» σε βινύλιο, έπειτα από τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στις πρώτες εμφανίσεις τους.

Το ιδιαίτερο αυτό μουσικό «ραντεβού», που παρουσιάζει μια ζωντανή, ακουστική εκδοχή του δίσκου, πλαισιωμένη από αγαπημένα τραγούδια του παρελθόντος, επιστρέφει με δύο επιπλέον παραστάσεις για όσους δεν κατάφεραν να το παρακολουθήσουν.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες: «Από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα επιστρέφουμε συνεχώς σε αυτά τα τραγούδια. Ψάχνοντας βαθύτερα μέσα τους, τα φέρνουμε ακόμη πιο κοντά μας. Έτσι γεννήθηκε η ανάγκη για μια νέα, ζωντανή, ακουστική εκδοχή του δίσκου μας, πιο κοντά στην καρδιά των τραγουδιών. Αυτή η εκδοχή γίνεται ο πυρήνας της μουσικής μας συνάντησης».

Και προσθέτουν: «Γύρω της, τραγούδια από το παρελθόν μας, αγαπημένα του κοινού, αλλά και άλλα που ακόμη αναζητούν τη θέση τους στο μέλλον. Όλα μαζί, σαν μια ενιαία αφήγηση που δεν είναι παρά η κοινή μας ιστορία, όπως τη φανταζόμαστε από την αρχή».

Αναφερόμενοι στις νέες ημερομηνίες, σημειώνουν: «Με αφορμή την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ μας σε βινύλιο, θα συναντηθούμε ξανά για δύο τελευταίες παραστάσεις… Στο κέντρο μιας νοητής φωτιάς και μιας ανοιχτής παρέας που σχηματίζεται κάθε φορά που βρισκόμαστε πρόσωπο με πρόσωπο με ανθρώπους που μας δένει μια βαθιά συνάφεια, που δεν είναι μονάχα μουσική. Ξαναπιάνουμε το νήμα για να βρούμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Κλείνοντας, οι δύο καλλιτέχνες προσκαλούν το κοινό στον «μυστικό τους κήπο», τονίζοντας: «Γιατί εκεί που όλα μοιάζουν να έχουν τελειώσει, υπάρχουν πάντα άλλα τόσα και περισσότερα που μας περιμένουν μπροστά».

Ταυτότητα παράστασης

Συντελεστές:

  • Μανώλης Φάμελλος – Κιθάρες
  • Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος – Κιθάρες
  • Στέφανος Δανιηλίδης – Πλήκτρα
  • Άρης Ζέρβας – Τσέλο
  • Κωστής Καριτζής – Βιολί

Νέες ημερομηνίες: Τετάρτη 29 & Πέμπτη 30 Απριλίου 2026
Ώρα έναρξης: 21:00

Νατάσσα ΜποφίλιουΜανώλης Φάμελλος