Μουσική|18.05.2026 21:15

Πάνος Βλάχος: Live επιστροφή στην Τεχνόπολη με νέο υλικό και τον δίσκο «Πληγή έμπνευσης»

Newsroom

Στη σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων επιστρέφει ο Πάνος Βλάχος τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τη δυναμική του live με τη χαρακτηριστική αφηγηματική του προσέγγιση.

Ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί από το κοινό, υλικό από τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «Πληγή έμπνευσης», καθώς και νέα ανέκδοτα κομμάτια, τα οποία εξελίσσονται και διαμορφώνονται μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις του.

Το πρόγραμμα της βραδιάς αναμένεται να έχει έντονο προσωπικό χαρακτήρα, με κάθε live να αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για το κοινό, γεμάτη ένταση, αμεσότητα και μουσική ενέργεια.

Στη σκηνή θα τον πλαισιώσει μια πολυμελής μπάντα αποτελούμενη από τους: Αλέξανδρο Κούρο (πλήκτρα), Χρήστο Ζαντιώτη (ηλεκτρική κιθάρα), Κώστα Φόρτσα (πνευστά), Μάριο Παπούλια (βιολί), Ευριπίδη Διονυσιάδη (μπάσο), Φοίβο Άνθη (τύμπανα), καθώς και τις Έλενα Λεώνη και Δανάη Πολίτη στα φωνητικά. Την τεχνική επιμέλεια υπογράφουν οι Νίκος Κωνσταντάκης και Γιώργος Τσατσούλης (ηχοληψία) και η Βαλεντίνα Ταμιωλάκη (φωτισμοί).

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00, ενώ οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30.

Τεχνόπολη Δήμου ΑθηναίωνΠάνος Βλάχος