Μουσική|14.06.2019 17:20

Εντυπωσίασε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην Τουρκία

Μαρία Ζαχαράκη

Μία εντυπωσιακή συναυλία έδωσε χθες το βράδυ στην πόλη του Εσκισεχίρ στην κεντρική Τουρκία η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ενθουσιάζοντας το τουρκικό κοινό με την ερμηνεία της.

Η συναυλία διοργανώθηκε με την υποστήριξη της ελληνικής πρεσβείας στην Άγκυρα και του ελληνικού γενικού προξενείου στην Κωνσταντινούπολη. Η γενική πρόξενος, Γεωργία Σουλτανοπούλου, με την ευκαιρία της συναυλίας επισκέφτηκε το δήμαρχο της πόλης και συζήτησαν τρόπους βελτίωσης της ελληνο-τουρκικής φιλίας.

«Στην Κωνσταντινούπολη όλοι μιλούν για τις ομορφιές του Εσκισεχίρ. Ήρθα για τη συναυλία και μου άρεσε πολύ το Εσκισεχίρ. Με την ευκαιρία της συναυλίας, που γίνεται στο όνομα της ελληνο-τουρκικής φιλίας, θέλουμε να δημιουργήσουμε δεσμούς ανάμεσα στους δύο λαούς. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε προκειμένου να ενισχυθεί η φιλία των δύο λαών», δήλωσε η Γεωργία Σουλτανοπούλου.

T

Από την πλευρά του ο δήμαρχος της πόλης, Γιλμάζ Μπουγιούκερσέν, ευχαρίστησε την Ελληνίδα πρόξενο και ευχήθηκε με τη σειρά του η τέχνη να συνεχίσει να ενώνει τους λαούς των δύο χωρών.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη