Μουσική|22.08.2019 17:36

O Eric Burdon ζητεί... παραγγελιές για το Ηρώδειο

Αναστασία Κουκά

Ο Eric Burdon κάνει ό,τι μπορεί έτσι ώστε η τελευταία του συναυλία στην Ελλάδα να μείνει αξέχαστη στους φίλους της μουσικής του. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ζητεί από τους Έλληνες φαν του να επιλέξουν εκείνοι τα τραγούδια που θέλουν να ακούσουν στις 27 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Η αλήθεια είναι ότι ο θρύλος της ροκ διαθέτει ένα ρεπερτόριο ευρύτατο με πολλά αγαπημένα τραγούδια, οπότε η επιλογή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τι να πρωτοδιαλέξει κανείς; Το εκστατικό «The House Of The Rising Sun» ή το ξεσηκωτικό «We Gotta Get Οut Οf This Place»; Και πώς ν’ αφήσει απ' έξω το "Don't Let Me Be Misunderstood" και το «The Night»; Και τι θα γίνει με τα άλλα υπέροχα τραγούδια που έκανε με τους Animals και τις ιδιαίτερες διασκευές του…;

O Eric Burdon με τους θρυλικούς Animals

Αναμφισβήτητα οι μουσικές επιλογές αποτελούν προσωπική υπόθεση γι’ αυτό και όσοι σκοπεύουν να πάνε τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο ας μπουν στην επίσημη σελίδα του καλλιτέχνη στο Facebook, στη διεύθυνση https://www.facebook.com/OfficialEricBurdon/ και ας στείλουν ένα μήνυμα με τα τραγούδια που θέλουν πολύ να ακούσουν εκείνη τη βραδιά.

Ο Eric Burdon δεν χαλάει χατίρια. Όχι μόνο γιατί αυτή την περίοδο πραγματοποιεί την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της καριέρας του, εξ ου και ο τίτλος «It’s My Life», αλλά και επειδή η άμεση επικοινωνία με τον κόσμο αποτελούσε πάντα για εκείνον προτεραιότητα. Πόσο μάλλον όταν το κοινό είναι ελληνικό, οι άνθρωποι μιας χώρας την οποία ο ίδιος αγαπά ιδιαίτερα και την επισκέπτεται συχνά.  

συναυλίαπαραγγελίεςEric Burdon