Μουσική|26.09.2019 16:16
Ακυρώνεται η συναυλία του Σταμάτη Κόκοτα στο Ηρώδειο
NewsroomΗ συναυλία του Σταμάτη Κόκοτα στο Ηρώδειο, που ήταν να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, τελικά δεν θα γίνει για τεχνικούς λόγους.
Όσον αφορά την επιστροφή των χρημάτων, οι αγορές που έχουν γίνει μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικά (www.ticketservices.gr & tickets.public.gr) θα ακυρωθούν αυτόματα και η επιστροφή στην κάρτα θα γίνει χωρίς να χρειάζεται κάποια ενέργεια από τους αγοραστές, ενώ όσοι αγόρασαν από φυσικά σημεία πώλησης, καλούνται να πηγαίνουν στα σημεία προπώλησης όπου αγόρασαν προσκομίζοντας τα εισιτήριά τους για την επιστροφή των χρημάτων τους από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019.
Ο Σταμάτης Κόκοτας είναι μια σπάνια περίπτωση τραγουδιστή, που με την δωρική και συνάμα ρομαντική του ερμηνεία, σφράγισε ό,τι τραγούδησε.
Διαβάστε ακόμη
- Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
- Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
- Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
- Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα