Μουσική|16.11.2019 14:06

Courage: Ο πρώτος αγγλόφωνος δίσκος της Celine Dion μετά από έξι χρόνια

Newsroom

H Celine Dion μόλις κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο album της «Courage», μέσω της Panik Records και της Sony Music. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, για να γιορτάσει την κυκλοφορία, η Celine παρουσίασε το βίντεο για το ομότιτλο με τον δίσκο single (σκηνοθετημένο από τον SeOh). Πρόσφατα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «CBS This Morning» με την Gayle Kings και απόψε θα ενωθεί ξανά με τον Jimmy Fallon στο «The Tonight Show».

Παράλληλα, αναμένεται να κάνει το club house debut της με τον Andy Cohen στο «Watch What Happens Live on Bravo». Επίσης, η Celine θα εμφανιστεί στο Macy’s Thanksgiving Day Parade όπου θα δώσει ένα special αποκλειστικό performance από το «Courage». Εκπροσωπώντας ένα νέο ενθουσιώδες δημιουργικό μονοπάτι για την Celine, το «Courage» είναι ένας συνδυασμός δυναμικών μπαλάντων και up-tempo tracks. Ο δίσκος περιλαμβάνει 16 τραγούδια, με επιπλέον 4 στην deluxe έκδοση.

Οι πρώτες κριτικές του album έχουν φτάσει ήδη. Η Associated Press έγραψε: «Η Dion είναι μία ηχητική χαμαιλέοντας που αλλάζει χρώμα ανάλογα με το ποιος είναι κοντά... Υπάρχουν μεγαλειώδεις μπαλάντες χαμένης αγάπης αλλά κυρίως ενδείξεις ελπίδας και  αποφασιστικότητας». To US Weekly σχολιάζει: «(To Courage) είναι ένα ανεβαστικό και απόλυτα δυναμικό άλμπουμ, σίγουρα μία άξια προσθήκη στον αιώνιο κατάλογο της Dion». 

Η  Celine έχει ήδη παρουσιάσει αρκετά τραγούδια από τον νέο της δίσκο κατά την διάρκεια του «Courage World Tour», ένα εκπληκτικό live show που συνεχώς δέχεται θριαμβευτικές κριτικές. H περιοδεία θα συνεχιστεί και το 2020 στην Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Σελίν ΝτιόνPanik Records