Απόψεις|14.04.2021 15:38

Μια ανάσα από τις 65.000 δολάρια το bitcoin

Νίκος Φίλιππας

Πολλοί διεθνείς αναλυτές είχαν ισχυρισθεί ότι το 2021 θα είναι το έτος ευρείας αποδοχής και ταυτόχρονης εκτόξευσης των τιμών των cryptos. Πράγματι, το 2021 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την αγορά των cryptos της οποίας η συνολική αξία εκτοξεύθηκε σήμερα στα 2,2 τρις δολάρια από 1 τρις πού ήταν στην αρχή του έτους.

Η σημερινή εντυπωσιακή άνοδος της αγοράς των κρυπτονομισμάτων μέχρις στιγμής οφείλεται στην αναμενόμενη σημερινή έναρξη διαπραγμάτευσης του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ του Coinbase στην αγορά του Nasdaq με χρηματιστηριακή αξία κοντά στα 100 δις δολάρια.

Το bitcoin το οποίο άγγιξε τα 65.000 δολάρια, το Ethereum το οποίο έφτασε τα 2.400 δoλάρια αλλά και το αγαπημένο Dogecoin του Elon Musk που ξεπέρασε το 0,14 δολ. επιτυγχάνουν αλλεπάλληλα ιστορικά ρεκόρ δίνοντας μια καινούργια προοπτική και δυναμική στην αγορά των κρυπτονομισμάτων.

Να σημειωθεί ότι η μετοχή της Tesla διαπραγματεύεται πλέον στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο στο Binance το οποίο όπως ισχυρίζεται ο CEO του Changpeng Zhao αλλάζει τον κόσμο δημιουργώντας ένα νέο μοναδικό χρηματοπιστωτικό οικοσύστημα !

Αξίζει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις γιατί πράγματι είναι εντυπωσιακές!

τιμέςκρυπτονομίσματαbitcoin