Our Network|04.12.2025 21:00
Θέλει να μας τρελάνει ο Κουέντιν Ταραντίνο: Αυτή έχρισε κορυφαία ταινία του αιώνα – Με το ζόρι παίρνει 7.5/10
NewsroomΔύο χρόνια πριν, ο Ταραντίνο φαινόταν να ετοιμάζει το αντίο του στον κινηματογράφο. Μέσα σε λίγες μέρες, όμως, τα σχέδια άλλαξαν: αντί για sequel του Once Upon a Time in Hollywood, τώρα σκέφτεται ένα τρίτο Kill Bill, με τον Μπραντ Πιτ.
Και όσο ψάχνει την έμπνευσή του, κάνει αυτό που αγαπά πιο πολύ: φτιάχνει λίστες ταινιών και εκτοξεύει αιχμηρά σχόλια για το σινεμά — τελευταία, έριξε βολές στο Hunger Games.
Διαβάστε εδώ ποια θεωρεί Νο 1 ταινία του 21ου αιώνα
Διαβάστε ακόμη
- «Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
- Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
- Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
- Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα