Our Network|08.06.2019 11:30

Το ethnos.gr στο Ice Cream Market Athens: Αγαπημένη γεύση παγωτού; (vid)

Άγγελος Γεραιουδάκης

Μουσική, γέλια, πολλά παιχνίδια και λαχταριστές γεύσεις παγωτού. Το πρώτο Ice Cream Market Athens τα συνδυάζει όλα. Πρόκειται για την πρώτη και μεγαλύτερη γιορτή που έγινε ποτέ στη χώρα μας για την πιο... παγωμένη απόλαυσή μας. 

Στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, σε έναν χώρο άνω των 4.000 τ.μ., με περισσότερα από 20 καταστήματα από ολόκληρη την Ελλάδα, από παραδοσιακές μάρκες και κορυφαίους διανομείς ως οικογενειακές επιχειρήσεις που διαπρέπουν, το Ice Cream Market παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του παγωτού.

Οι επιλογές είναι εκατοντάδες. Κλασικές γεύσεις που μας γυρίζουν στο παρελθόν, αλλά και πρωτότυπες γεύσεις με απροσδόκητους συνδυασμούς που ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο. Χειροποίητα παγωτά, αλλά και όλες οι νέες τάσεις γύρω από το παγωτό με αρκετές εκπλήξεις και αποκλειστικότητες. Το μεράκι και η αγάπη των δημιουργών τους αποτελούν τη μαγική συνταγή που μας κάνει να θέλουμε να δοκιμάσουμε «ακόμη μία γεύση». 

Τη γιορτινή ατμόσφαιρα του φεστιβάλ συμπληρώνουν πολλές παράλληλες δράσεις για όλες τις ηλικίες, όπως bubble show με την La Petite Marguerite, δράσεις δημιουργικής μάθησης για τα παιδιά και θερινό σινεμά από τις 21:30 μέχρι τις 23:30 με μεταγλωττισμένες ταινίες. Μάλιστα, φέτος το φεστιβάλ φιλοξενεί το Μουσείο Φλίπερ Αθηνών, με σκοπό οι πιο μεγάλοι να θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια. 

Η ιδέα του Ice Cream Market Athens ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο. «Είμαστε μία ομάδα που γνωρίζουμε πως γίνονται τα φεστιβάλ γιατί έχουμε ξεκινήσει από το Athens Street Food Festival. Είδαμε πως υπάρχει ανάγκη και για κάτι άλλο στην Ελλάδα. Το σκεφτόμασταν το παγωτό καιρό και το τολμήσαμε φέτος», τονίζει η Πέρσα Μπόλια στο ethnos.gr, η οποία συμμετέχει στην παραγωγή του φεστιβάλ. 

Προφανώς και αξίζει να επισκεφτείς το Ice Cream Market Athens και βιάσου να το κάνεις, καθώς θα τρέξει για ακόμα δύο μέρες (Σάββατο και Κυριακή (8-9/6). Σε περίπτωση που θέλεις να προετοιμαστείς ψυχολογικά για το τι σε περιμένει, μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο:

παγωτόφεστιβάλIce Cream Athens Market