Our Network|20.09.2019 21:29

Χρήσιμα εκπαιδευτικά sites για παιδιά

Άκης Φωτόπουλος

Υπάρχουν εκπαιδευτικά sites με ασφαλές περιεχόμενο που κάλλιστα μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά μας στα μαθήματα τους στο σχολείο.

Δείτε μερικά από αυτά:

https://www.thrania.com/

Πρόκειται για μια ιστοσελίδα καλοσχεδιασμένη απ΄ όλες τις πλευρές με φύλλα εργασίας, αφίσες, βίντεο, ασκήσεις, παιχνίδια και εκπαιδευτικό υλικό για παιδιά που δυσκολεύονται με τα μαθήματα τους στο σχολείο. Απευθύνεται  σε μαθητές του Δημοτικού.

http://www.kidmedia.gr/

Στο συγκεκριμένο site θα βρείτε δωρεάν εκπαιδευτικό λογισμικό για παιδιά από 2 ετών και άνω καθώς  και για παιδιά με ειδικές ανάγκες. H ιστοσελίδα  αυτή σας δίνει τη δυνατότητα εφόσον εγγραφείτε να κατεβάσετε ασκήσεις με ενσφηνώματα, αλλά και διάφορες εφαρμογές, ανάλογα με τις γνώσεις, τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του παιδιού.

https://www.stintaxi.com/

Απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά Δημοτικού και περιλαμβάνει πολύ διασκεδαστικές διαδραστικές ασκήσεις που έχουν να κάνουν τις γνώσεις και τα μαθήματα του παιδιού, ανάλογα με την τάξη στην οποία βρίσκεται.

http://ebooks.edu.gr/new/

Σ΄ αυτή την ιστοσελίδα που φέρει την υπογραφή του Υπουργείου Παιδείας βρίσκεται όλο το υλικό, με όλα τα βιβλία για όλες τις σχολικές τάξεις εμπλουτισμένο με εκπαιδευτικά βίντεο. Κατά συνέπεια το παιδί μπορεί να έχει πρόσβαση στα βιβλία του, όπου κι αν βρίσκεται.

http://www.grafoulis.gr/wp/

Απευθύνεται σε παιδιά που πηγαίνουν στην πρώτη τάξη του δημοτικού σχολείου με σκοπό να βοηθήσει πιο αποτελεσματικά στην εκμάθηση της γλώσσας, των μαθηματικών και όχι μόνο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα βρείτε πολλές διαδραστικές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε μαζί με το παιδί σας κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου του.

παιδιάιστοσελίδα