Our Network|19.10.2019 19:53

Το ethnos.gr στο Chocolate Fest Vol.02: Η απόλαυση στα όρια της αμαρτίας (vid)

Άγγελος Γεραιουδάκης

Μία από τις μικρές απολαύσεις της ζωής μας είναι αναμφίβολα η σοκολάτα. Όταν η σοκολάτα λιώνει στο στόμα μας και η βελούδινη υφή της γαργαλάει τους γευστικούς κάλυκες του ουρανίσκου μας, τότε νιώθουμε υπέροχα. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, πως η σοκολάτα αποτελεί την πλέον επιθυμητή τροφή στον κόσμο.

Το Chocolate Fest Vol.02, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας, αφιερωμένο στην πιο αθώα και ταυτόχρονα ένοχη απόλαυση της ζωής που πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο του 2019 για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, επιστρέφει για ένα δεύτερο, μεγαλύτερο και πιο σοκολατένιο τετραήμερο, με σκοπό να γλυκάνει μικρούς και μεγάλους. 

«Η αγάπη μας για τη σοκολάτα και η εμπειρία μας για τις μεγάλες εκδηλώσεις μας οδήγησαν να πραγματοποιήσουμε το πρώτο Chocolate Fest Vol.02 τον περασμένο Φεβρουάριο με πολύ μεγάλη επιτυχία και συνεχίζουμε τώρα για δεύτερη χρονιά. Έχουμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με πολύ ωραίες μουσικές. Έρχονται μικροί και μεγάλοι για τέσσερις μέρες εδώ, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι, για να γιορτάσουν την αγάπη της σοκολάτας και να δοκιμάσουν νέες γεύσεις» τονίζει ο Φώτης Λιάπης στο ethnos.gr, ο οποίος είναι υπεύθυνος εκθετών στο φεστιβάλ. 

Για την κατασκευή των γλυκών χρησιμοποιήθηκε πάνω από ένας τόνος σοκολάτας, ενώ οι πρωτότυποι συνδυασμοί έδιναν και έπαιρναν. Προφανώς και αξίζει να επισκεφτείς το Chocolate Fest Vol.02 και βιάσου να το κάνεις, καθώς θα τρέξει για ακόμα δύο ημέρες (Σάββατο και Κυριακή (19-20/10). Σε περίπτωση που θέλεις να προετοιμαστείς ψυχολογικά για το τι σε περιμένει, μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο:

φεστιβάλσοκολάτα