Παιδεία|14.07.2021 12:07

Πανελλήνιες 2021:Έξυπνα εργαλεία στο κινητό τηλέφωνο για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Νικολίτσα Τρίγκα

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση δεν ήταν δυνατόν να μην επηρεάσει και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό! Πλέον οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να έχουν μια πλήρη ενημέρωση για όλα τα Πανεπιστήμια, το μηχανογραφικό δελτίο και τις καθημερινές αλλαγές στην Εκπαίδευση από 2 καινοτομίες που έρχονται από το …μέλλον!!!

Ο πρώτος υβριδικός οδηγός σπουδών

Ο Πρώτος Υβριδικός Οδηγός Σπουδών, «Σπουδές με Μέλλον» από την επιστημονική ομάδα της LABORA, ο οποίος δεν είναι απλό βιβλίο. Είναι ένας οδηγός σπουδών 488 σελίδων με αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις Σχολές του μηχανογραφικού (περιγραφή, μαθήματα, μεταπτυχιακά, σχετιζόμενα επαγγέλματα, έξυπνες εξειδικεύσεις), ο οποίος στην πρώτη σελίδα του έχει έναν 10ψηφιο κωδικό, για να συνδεθείς σε μια on line πλατφόρμα real time ενημέρωσης. Σε αυτήν έχει όλες τις ηλεκτρονικές πληροφορίες των σχολών συγκεντρωμένες (οδηγοί σπουδών, βίντεο σχολών, αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων κ.α.). Επιπλέον, ανανεώνεται άμεσα και καθημερινά με όλα τα νέα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από τους συμβούλους της LABORA. Η καινοτομία αυτή είναι μοναδική στην Εκπαίδευση και για το λόγο αυτό βραβεύτηκε στην πρώτη χρόνια έκδοσης από τα EDUCATION LEADERS AWARDS 2021 στην κατηγορία Ψηφιακή Εκπαίδευση.Πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ:

Η πρώτη εφαρμογή κινητού για το μηχανογραφικό


Επειδή όμως όλοι μας έχουμε κάνει προέκταση του χεριού μας το κινητό, ήρθε η εφαρμογή (application) SPOUDES να αλλάξει τον τρόπο που ενημερωνόμαστε για το μέλλον μας! Μια εφαρμογή απλή και πολύ περιεκτική ταυτόχρονα. Η mobile εφαρμογή SPOUDES αποτελεί το κατάλληλο και πλέον σύγχρονο και καθημερινό εργαλείο του μαθητή και του φοιτητή, καθώς το υλικό ανανεώνεται καθημερινά. Βρίσκεις με μια έξυπνη αναζήτησή (με 3 κλικ) οποιαδήποτε αναλυτική πληροφορία (μαθήματα, επαγγέλματα, έξυπνες προοπτικές) για όλες τις Σχολές του μηχανογραφικού μέσα από το κινητό σου. Μπορείς επιπλέον να συγκρίνεις σχολές, να δεις διαγράμματα για τις βάσεις της 5ετιας αλλά και να δεις τις διάφορες στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ!!!, “Το σημαντικότερο για εμάς ήταν να μπορεί ο μαθητής να περιηγείται γρήγορα, να έχει την πληροφορία κωδικοποιημένη και σε 4 διαφορετικά επίπεδα και όχι να κάνει ατελείωτα scroll down. Με τον τρόπο αυτό, επιλέγει ο ίδιος ποια πληροφορία θέλει να αναλύσει και ποιο παράθυρο να ανοίξει” αναφέρει ο δημιουργός της Κωνσταντίνος Κότιος. Και το κυριότερο;;; Την κατεβάζεις μια φορά και την έχεις για πάντα στο κινητό σου!!! Μέχρι τις 15 Ιουλίου είναι σε μια μοναδική προσφορά στα κινητά Android ενώ αναμένεται στις επόμενες ημέρες και στο apple store! Δες αναλυτικότερα εδώ:

Όλες οι ειδήσεις

Covid Free GR: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή ελέγχου των πιστοποιητικών εμβολιασμού

Eμβολιασμός: Πώς θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι στην εστίαση - Τα νέα μέτρα και τα πρόστιμα

Πανελλήνιες 2021: Aνοδος των βάσεων και πάνω από 25.000 μαθητές εκτός ΑΕΙ

Ο «σκαραβαίος του Ιωνίδη»: Το αρχαίο ελληνικό αριστούργημα πωλήθηκε στη Νέα Υόρκη – Ίσως όμως να μην έπρεπε

κινητό τηλέφωνοπανελλήνιες 2021μηχανογραφικό δελτίοεφαρμογή