Φοιτητικές εκλογές: Στις κάλπες σήμερα οι φοιτητές και οι φοιτήτριες όλης της χώρας
NewsroomΣήμερα, Τετάρτη, πραγματοποιούνται οι φοιτητικές εκλογές στα πανεπιστήμια της επικράτειας.
Δεν πραγματοποιούνται μαθήματα
Στο επίκεντρο των φετινών εκλογών βρίσκεται το θέμα της διαγραφής των επονομαζόμενων «αιωνίων» φοιτητών, τα φαινόμενα βίας και παραβατικότητας στα πανεπιστήμια και η αυστηροποίηση των μέτρων που ανακοίνωσε στην τελευταία Σύνοδο των Πρυτάνεων η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, καθώς επίσης και η επικείμενη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων από την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.
Ως είθισται, λόγω της διεξαγωγής των εκλογών, σήμερα δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στα πανεπιστήμια, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των φοιτητών σε αυτές.
Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και θα παραμείνουν ανοικτές έως τις 7 το απόγευμα. Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους κάποιο επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης), προκειμένου να μπορέσουν να ψηφίσουν.
- Σε έξαρση η γρίπη: Ποιους «χτυπά» το στέλεχος Κ – Τι πρέπει να προσέχουμε, ποιοι κινδυνεύουν
- «Είμαι ανοιχτός σε όλους τους ελέγχους»: Και τρίτος αγροτοσυνδικαλιστής ελέγχεται από την ΑΑΔΕ
- Επιδεινώνεται ο καιρός: Καταιγίδες σήμερα, παγετός από αύριο - Ποιες περιοχές θα δουν χιόνι - Πρόγνωση Μαρουσάκη
- Σερβία: 50 άτομα εισέβαλαν στο ρινγκ και ξυλοκόπησαν Έλληνα αθλητή - Απίστευτες εικόνες