Κανονικά τα σχολεία στην Αττική αύριο Πέμπτη 22 Ιανουαρίου - Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής
NewsroomΚανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη (22/1) τα σχολεία στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς μεταβάλλονται ευνοϊκώς τα καιρικά φαινόμενα.
Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, δεν προκύπτει σχετική ανάγκη από τα τρέχοντα μετεωρολογικά μοντέλα, και έτσι τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τα νυχτερινά σχολεία στην Αττική, θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου».
Η ανακοίνωση
«Η απόφαση του περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά για το κλείσιμο των σχολείων της Αττικής, κατόπιν εισήγησης των μελών της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου, της Πολιτικής Προστασίας και της ΕΜΥ, αφορούσε μόνο τη σημερινή (Τετάρτη 21 Ιανουαρίου) ημέρα. Ως εκ τούτου και δεδομένου του γεγονότος ότι δεν προκύπτει σχετική ανάγκη από τα τρέχοντα μετεωρολογικά μοντέλα, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τα νυχτερινά σχολεία στην Αττική, θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου».
- Nέος ανώτατος ηγέτης ο γιος του Χαμενεΐ; Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση - Θα καταδιώξουμε κάθε διάδοχο του προειδοποιεί το Ισραήλ
- Λέκκας για τον σεισμό στη Θεσπρωτία: «Νωρίς να πούμε αν ήταν ο κύριος σεισμός» - Γιατί έγινε αισθητός σε τόσο μεγάλη περιοχή
- Μητσοτάκης για τον πόλεμο στo Ιράν: Θα παρέμβουμε σε κάθε φαινόμενο κερδοσκοπίας - Πλέγμα προστασίας στην Κύπρο
- Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Νικητές ο Παναγιώτης Μπιτάδος και η Αναστασία Μαρινάκου