Έψαχναν τον Σαμαρά, βρήκαν την Παγώνη, πήραν και… voucher

Newsroom

Σήμερα έχω «φρέσκα» συνεδριακά κουλούρια! Το 14ο Συνέδριο της ΝΔ, τουλάχιστον την πρώτη μέρα, μάζεψε κόσμο, πολύ κόσμο. Το κλίμα έμοιαζε πανηγυρικό αλλά υπήρξε μια ηχηρή απουσία: του Αντώνη Σαμαρά! Μη φανταστείτε βέβαια ότι ο λόγος ήταν… πολιτικός. Απλώς ο Αντώνης Σαμαράς είχε ένα μικρό ατύχημα στο σπίτι του και αποφάσισε να ξεκουραστεί προκειμένου αύριο να απευθύνει κανονικά την ομιλία του.

Κατά τα λοιπά η «όλη ΝΔ» ήταν παρούσα με πρώτο και καλύτερο τον Κ. Καραμανλή, ο οποίος για μια ακόμη φορά αποτέλεσε πόλο έλξης για τους παρευρισκόμενους. Παρούσα ήταν και η γνωστή πλέον επιδημιολόγος Ματίνα Παγώνη, η οποία τριγυρνούσε στους διαδρόμους μαζί με τον Α. Γεωργιάδη. Βλέποντας τόσο κόσμο μαζεμένο θα έκανε το… σταυρό της, μολονότι οι περισσότεροι φορούσαν κανονικά τις μάσκες, αλλά προφανώς δεν κρατούσαν αποστάσεις.

Voucher στο ρεύμα, voucher στους εκπαιδευτικούς, voucher και στο συνέδριο; Κι όμως η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να μοιράσει voucher για το εστιατόριο αξίας πέντε ευρώ για καφέ ή ένα ελαφρύ γεύμα!

Αντώνης ΣαμαράςΚυριάκος Μητσοτάκηςειδήσεις τώρασυνέδριοΝέα Δημοκρατία