Συνέδριο ΝΔ: Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά

Newsroom

Με τις προσφιλείς του αναφορές στους “λαϊκιστές” του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να κλείσει το συνέδριο της ΝΔ ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Αγαπημένο θέμα για τους μόλις 2.500 σύνεδρους και 6.000 παρατηρητές-χειροκροτητές της γαλάζιας κομματικής διαδικασίας από την οποία αποκλείστηκαν  οι συνδικαλιστές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε πολλά να πει για τον ρόλο που υποθετικά θα έπαιζε ο κ. Πολάκης στην πανδημία και τις αποφάσεις που με βάση τις εικασίες του θα έπαιρνε ο κ. Κοτζιάς στα εθνικά θέματα, δεν είχε όμως κουβέντα να πει για όσα ανέφερε λίγη ώρα νωρίτερα από το βήμα του ίδιου συνεδρίου ο προκάτοχός στην προεδρία του κόμματος και στην πρωθυπουργία κ. Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς κατέβασε ολόκληρη πλατφόρμα για τα εθνικά θέματα αλλά ο κ. Μητσοτάκης ούτε είδε, ούτε άκουσε.

Δεν θορυβήθηκε όταν ο πρώην πρωθυπουργός τον προειδοποίησε ότι “κεντροδεξιά χωρίς δεξιά δεν υπάρχει” ούτε όταν τού υπενθύμισε προηγούμενη δήλωσή του ότι η ΝΔ δεν μπορεί να γίνει Ποτάμι. Ίσως γιατί η ΝΔ έχει γίνει ήδη Ποτάμι και σε τίποτα δεν θυμίζει την ΝΔ που αναπολούν πολλοί από τους αποκλεισμένους ή απέχοντες του Συνεδρίου. Κι ως γνωστόν το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…

ΒΚ

Νέα ΔημοκρατίαΑντώνης ΣαμαράςσυνέδριοΚυριάκος Μητσοτάκηςειδήσεις τώρα