Τέμπη: Οδύνη στο τελευταίο αντίο στον 34χρονο Βάιο - Στην κηδεία και ο Τσίπρας

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Το τελευταίο αντίο στον 34χρονο Βάιο Βλάχο που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στα Τέμπη, είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης (9/3) συγγενείς και φίλοι που αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται κοντά τους, αλλά και πολλές εκατοντάδες Καρδιτσιώτες που έσπευσαν να αποτίσουν τιμή στην μνήμη του και να τον αποχαιρετίσουν.

Ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος έφθασε λίγο μετά 12:30 στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας, χώρο όπου τελέστηκε η πολιτική κηδεία του 34χρονου συμπολίτη, που έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην εθνική τραγωδία των Τεμπών.

Ο πεζόδρομος μεταξύ Πινακοθήκης και Αρχαιολογικού Μουσείου, αλλά και οι γύρω δρόμοι ήταν κατάμεστοι από κόσμο που κρατούσε στα χέρια λουλούδια.

Σύμφωνα με το karditsalive.net, κατά την διάρκεια της τελετής στην Δημοτική Πινακοθήκη, για τον εκλιπόντα μίλησαν ο πρόεδρος του τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ και καθηγητής του κ Βουβαλίδης, συνεργάτης του από τον επαγγελματικό χώρο, ένας εκ των φίλων του και ο αδερφός του, μέσα σε κλίμα έντονα φορτισμένο συγκινησιακά.

Αμέσως μετά σχηματίστηκε πομπή που οδήγησε τον Βάιο Βλάχο στην τελευταία του κατοικία, στο Δημοτικό Κοιμητήριο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου. Το πλήθος ακολούθησε βουβό, το λευκό φέρετρο που μέσω της οδού Υψηλάντου κατευθύνθηκε στο Κοιμητήριο.

Μετά την κηδεία, ο κ. Τσίπρας σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, όπου ακόμα νοσηλεύονται επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας από τα Τέμπη. Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

νεκροίΑλέξης Τσίπραςκηδείαειδήσεις τώραΤέμπηδυστύχημα