O Ζάεφ κάνει τον γύρο της Ελλάδας με...μοτοσυκλέτα: Στάση στο Φόρουμ των Δελφών και μετά Θεσσαλονίκη

Newsroom

Με μία μοτοσυκλέτα, με τα αρχικά του στην πινακίδα της, ο πρώην πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, μετέβη στο Φόρουμ των Δελφών.

Ο Ζόραν Ζάεφ, όπως δήλωσε στη Voria.gr, ξεκίνησε στις 22 Απριλίου από τα Σκόπια οδηγώντας τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του, πέρασε από περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και στη συνέχεια ταξίδεψε σε περιοχές της Πελοποννήσου καταλήγοντας στους Δελφούς, όπου αύριο είναι ομιλητής.

Όπως είπε, μετά τους Δελφούς θα συνεχίσει το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται να πάει και στη Χαλκιδική όπου όπως είναι γνωστό διαθέτει εξοχικό, το οποίο όπως είπε επισκέπτεται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι.

Ερωτώμενος εάν κατά τις επισκέψεις του στην Ελλάδα συναντά ανθρώπους που ακόμα και τώρα είναι αντίθετοι στην Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι πολλοί Έλληνες του δηλώνουν πως είναι θετικοί με την Συμφωνία, ενώ άλλοι του λένε «δεν μου αρέσει η Συμφωνία αλλά εσένα σε συμπαθώ γιατί είσαι καλός άνθρωπος».

Μαζί με τον Ζάεφ ταξιδεύει με δική του επίσης μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα ο καλός φίλος του και υπουργός Υγείας στην κυβέρνησή του, Βένκο Φιλίπτσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΒόρεια ΜακεδονίαΟικονομικό Φόρουμ ΔελφώνΖόραν Ζάεφ