Εκλογές 2023 – Καυγάς on air μεταξύ Γαϊτάνη και Αντώναρου: «Νεόκοπος Συριζαίος» - «Κάθεσαι δίπλα σε χουντόμουτρα της ΝΔ»

Newsroom

Άγριος καυγάς ξέσπασε στον «αέρα» του Attica TV μεταξύ του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελου Αντώναρου και του υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία Τάσο Γαϊτάνη, κατά τη διάρκεια συζήτηση για την ψηφιακή κάρτα εργαζόμενου, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές 2023.

Εκλογές 2023 – Καυγάς on air μεταξύ Γαϊτάνη και Αντώναρου

«Πόσα κόστισε το ψηφιακό αυτό μέτρο», ρώτησε τον κ. Γαϊτάνη, ο κ. Αντώναρος με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν. «Μπορώ να σας πω, πόσα κόστισαν αυτά που έχετε προτείνει», απάντησε ο Τάσος Γαϊτάνης, με τον Ευάγγελο Αντώναρο να ανταπαντά ότι «ψεύδεται όπως ψεύδεται ο πρωθυπουργός του».

«Εσείς λέτε ότι ψεύδομαι, εσείς ο νεόκοπος Συριζαίος, εγώ είμαι από μικρός στη Νέα Δημοκρατία. Είμαι υπερήφανος για την παράταξή μου», είπε ο Τάσος Γαϊτάνης.

Η ένταση συνεχίστηκε. Ο Τάσος Γαϊτάνης είπε «ότι εκτίθεται που τον αποκαλεί ψεύτη, αντί να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του» και ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «εγώ θα ντρεπόμουνα να καθίσω πλάι σε χουντόμουτρα στη ΝΔ, στον Άδωνι τον Βορίδη και τον Πλεύρη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τάσος ΓαϊτάνηςΣΥΡΙΖΑεκλογές 2023εκλογέςΕυάγγελος Αντώναροςειδήσεις τώραΝέα Δημοκρατία