Εκλογές 2023: Το πρώτο TikTok Μητσοτάκη μετά τη νίκη της ΝΔ- Μοιράζεται backstage σκηνές από το βράδυ της 21ης Μαΐου

Newsroom

Βίντεο με backstage σκηνές από το βράδυ των εκλογών της 21ης Μαΐου ανέβασε στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχαριστώντας όλους όσοι πήγαν και ψήφισαν Νέα Δημοκρατία.

«Ήθελα να σας δείξω κάποιες backstage σκηνές από το βράδυ των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι στιγμές ήταν πολύ έντονες» αναφέρει αρχικά και στη συνέχεια προβάλλονται βίντεο από το βράδυ της Κυριακής.

Όπως φαίνεται, ο πρόεδρος της ΝΔ μαζί με το επιτελείο και την οικογένειά του ενημερώνονται για τα αποτελέσματα. Σε ένα στιγμιότυπο φαίνεται να αγκαλιάζει τον γιο του, Κωνσταντίνο, ενώ σε άλλο πλάνο πειράζει την κόρη του, Σοφία.

«Πρώτα από όλα, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας. Να ξέρετε θα την τιμήσω. Έχουμε μπροστά μας μία δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Η κάλπη είναι ξανά άδεια και πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να ξανακερδίσω για μία δεύτερη φορά τη δικιά σας εμπιστοσύνη. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα εδώ για να απαντώ τα ερωτήματά σας καθώς το αγαπήσαμε πολύ το TikTok και πρέπει να συνεχίσουμε. Προχωράμε δυνατά» λέει στο τέλος του βίντεο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

εκλογέςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023Κυριάκος Μητσοτάκηςεκλογές 2023ειδήσεις τώραTikTokΝέα Δημοκρατίααποτελέσματα εκλογών 2023