Εκλογές 2023: Δεν κατεβαίνει στις δεύτερες κάλπες το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ και στηρίζει... το ΚΚΕ
NewsroomΔεν θα κατέβει στις δεύτερες εκλογές στις 25 Ιουνίου το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του, Νίκου Λούβρου.
Ο κ. Λούβρος, αναφέρει πως το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ ευχαριστεί τους χιλιάδες πολίτες που το τίμησαν καθώς επίσης και τους εθελοντές και τους υποψηφίους, ενώ στη συνέχεια σημειώνει πως προχώρησαν στην απόφαση να μην συμμετάσχουν στις ερχόμενες εκλογές - που όλα δείχνουν πως θα διεξαχθούν στις 25 Ιούνη - καθώς το θεωρούν «άσκοπο».
Στη συνέχεια, απευθύνει κάλεσμα σε όσους τίμησαν το κόμμα με την ψήφο τους «να στηρίξουν εκλογικά το ΚΚΕ που σταθερό στις αξίες και τη δράση του, αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας» όπως ξεκαθαρίζει.
«Σε προσωπικό επίπεδο, με τη συμπόρευση με το ΚΚΕ θέλω να τιμήσω τον πατέρα μου, Βασίλη, καπετάνιο του ΕΛΑΣ (ΑΙΑΣ Ο ΣΑΙΝΗΣ) και τον αγαπημένο θανόντα φίλο μου Μιχάλη Σπυριδάκη, έναν γνήσιο κομμουνιστή αγωνιστή», υπογραμμίζει τέλος ο κ. Λούβρος.
- Ορκίζεται πρωθυπουργός ο Ιωάννης Σαρμάς - Θέμα ωρών ο σχηματισμός της υπηρεσιακής κυβέρνησης, τα επικρατέστερα πρόσωπα
- Ζάκυνθος: «Εμείς έτσι κάνουμε στη χώρα μας» - Τι είπαν στις Αρχές οι Δανοί τουρίστες που άφησαν το παιδί τους στο αυτοκίνητο
- Kασιδιάρης: Στις 25 Ιουνίου θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος
- Tina Turner: Η εμφάνισή της στην Αθήνα και το «αντίο» του Λευκού Οίκου
- Χρέη: Χαμηλές πτήσεις για την αναβίωση ρυθμίσεων, αλλά η ΕΕ επιμένει στα... καμπανάκια
- Ένας άλλος Φάμελλος: Πήρε το μικρόφωνο στην κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε viral!
- Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Στους 39 οι νεκροί, πάνω από 150 οι τραυματίες - «Πολύ παράξενο δυστύχημα»
- Επιστολή Τραμπ στον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν είμαι υποχρεωμένος να σκέφτομαι με όρους ειρήνης...»
- Καρυστιανού για αμβλώσεις: Είναι θέμα δημόσιας διαβούλευσης - Για μένα υπάρχει ηθικό θέμα