Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης στο Tik Tok: Γιατί η Μαρέβα του πετάει τις ανθοδέσμες που τής φέρνει στο κεφάλι

Newsroom

Είδε ότι του πάει καλά και είπε να κάνει μία ακόμα ανάρτηση στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επιστρέφει μετά το τριήμερο που ήταν θετικός στον κορονοϊό, στη μάχη των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που ακύρωσε λόγω της εξαιρετικά σύντομης ίωσής του με covid το ταξίδι που είχε προγραμματίσει στο Άγιος Όρος, με αφορμή την περιοδεία του στην Κρήτη αναφέρθηκε στις ρακές των Κρητικών και θυμήθηκε μία ιστορία με τον πατέρα του από περιοδεία στην Κρήτη, αφότου τόνισε ότι ο ίδιος πίνει ελάχιστα γι' αυτό και το μόνο που κάνει είναι να βρέχει τα χείλη του όταν του δίνουν το ποτήρι.

«Μέχρι τις 12 το μεσημέρι είχα γίνει ντίρλα»

Ο ίδιος είπε ότι, σε εκείνη την περιοδεία, είπε στον εαυτό του πως θα πίνει ό,τι κι ο πατέρας του για να δει πόσες αντοχές έχει ο ίδιος. Τελικά κατέληξε «ντίρλα» στις 12 το μεσημέρι. Επίσης, είπε ότι, εκτός από ρακές, του προσφέρουν και πολλές ανθοδέσμες τις οποίες δίνει στη Μαρέβα. Η σύζυγός του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, μάλιστα, όταν καταλαβαίνει ότι δεν έχει πληρώσει για τις ανθοδέσμες που της προσφέρει, τού τις «πετάει στο κεφάλι».

 Δείτε εδώ το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜέΡΑ25ΣΥΡΙΖΑΚΚΕΔημήτρης ΚουτσούμπαςΜαρέβα ΜητσοτάκηΝέα ΔημοκρατίαTik Tokαποτελέσματα εκλογών 2023Κυριάκος ΜητσοτάκηςΕλληνική ΛύσηΓιάνης ΒαρουφάκηςΚυριάκος Βελόπουλοςεκλογέςειδήσεις τώραΝίκος ΑνδρουλάκηςΠΑΣΟΚΑλέξης Τσίπραςεκλογές 2023