Πολιτικό Παρασκήνιο|24.09.2023 15:00
Ομοφοβική επίθεση της Ελένης Λουκά σε Κασσελάκη: «Στην κόλαση θα πας» - «Σέβομαι την άποψή σου» της απάντησε
NewsroomΤην ψυχραιμία του διατήρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δέχτηκε λεκτική ομοφοβική επίθεση από την Ελένη Λουκά, η οποία τον περίμενε έξω από το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη.
Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, φαίνεται πως την ώρα που έφτανε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό κέντρο και χαιρετούσε κόσμο, η κυρία Λουκά του επιτέθηκε φραστικά, κάνοντας ομοφοβικά σχόλια.
«Ντροπή σου, είσαι του σατανά, ανώμαλος, ομοφυλόφιλος, προσβάλεις τον άντρα, στην κόλαση θα πας», του φώναζε, μεταξύ άλλων χυδαίων.
Ο κ. Κασσελάκης προέτρεψε τον κόσμο να μην κάνει κάτι λέγοντας «δεν πειράζει, όλα ήρεμα», ενώ είπε στην κυρία Λουκά, «σέβομαι την άποψή σου», χωρίς να δώσει συνέχεια και απομακρύνθηκε.
Διαβάστε ακόμη
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- «Light rail» αντί σήραγγας: Στο Ρίο το τρένο το 2028 - Ο νέος σχεδιασμός προκαλεί ένταση στην Πάτρα
- Ο Τραμπ θέλει να κάνει «την Ευρώπη Μεγάλη Ξανά» και ενισχύει την Ακροδεξιά
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup