Κασσελάκης: «Βγάζω το δικό μου αριστερόμετρο και το κρατάω στην τσέπη μου… Αυτό πάει να πει Αριστερά»

Newsroom

Μήνυμα σε όσους αμφισβητούν τις αριστερές πεποιθήσεις και καταβολές του είτε βρίσκονται εκτός είτε -κυρίως- εντός του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης στο Κερατσίνι.

Σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με όσους έχουν βγάλει τα «αριστερόμετρα», τον μέτρησαν και... δεν τον βρήκαν «αρκετό», ο κ. Κασσελάκης αρχικά επεσήμανε: «Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς έχετε αυτήν την ανησυχία. Η εκλογή μου σίγουρα σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας θέλει η Αριστερά να κυβερνήσει ξανά, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να δώσουμε έμπρακτες λύσεις. Άμα είναι λύσεις που ανήκουνε σε προηγούμενο αιώνα, δεν θα πείσουμε. Αυτό είναι πραγματικό» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Αλλά, περιμένετε, αλλά ποια είναι η πλάκα στο οποίο αυτό που λες τώρα; Το ότι να βγάλεις αριστερόμετρο και να το βάλεις σε κάποιον άλλο είναι δεξιά πρακτική. Είναι δεξιά πρακτική το να βουλώνεις το στόμα του άλλου».

«Άρα πως απαντάω σε εκείνους; Βγάζω το δικό μου αριστερόμετρο και το κρατάω στην τσέπη μου. Δεν τους το δίνω το αριστερόμετρο μου, γιατί αυτό πάει να πει Αριστερά» υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης. «Πάει να πει ότι αγκαλιάζουμε όλους και άμα θέλουν να συνεισφέρουν και να τρέξουν στους δρόμους και να μοιράσουν τα φυλλάδιά μας, εδώ είμαστε», κατέληξε.

ΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώραΚερατσίνιΣτέφανος Κασσελάκης