Θεσσαλονίκη: Κλείνουν το μάτι στον… Αγγελούδη

Τίμος Φακαλής

Γιάννης Μπουτάρης, Δρόσος Τσαβλής, Σάκης Τζακόπουλος και Ανδρέας Κουράκης πήραν θέση για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης στέλνοντας ο καθένας με το δικό του τρόπο μήνυμα στήριξης στον Στέλιο Αγγελούδη. Τόσο ο κυρ Γιάννης που έσπασε τα κοντέρ σε σταυρούς, συγκεντρώνοντας 4.657 ψήφους- τους περισσότερους απ΄όλους-, όσο και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι κοντραρίστηκαν ουκ ολίγες φορές με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, διατυπώνοντας δημοσίως τις διαφωνίες τους για τα πεπραγμένα στο δήμο τα τελευταία χρόνια.  

«Για μένα δεν υπάρχει δίλημμα. Η Θεσσαλονίκη αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που βίωσε την τελευταία τετραετία. Η πόλη έχει ανάγκη την αλλαγή και η αλλαγή δεν θα έρθει από μόνη της» δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Μπουτάρης, φωτογραφίζοντας τον Αγγελούδη,  ενώ αντίστοιχες δηλώσεις έκαναν και οι Δρόσος Τσαβλής, Σάκης Τζακόπουλος και Ανδρέας Κουράκης.

Από την άλλη, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Ζέρβα τέθηκε με δήλωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη-Μακεδονία» Στέργιος Καλόγηρος.

Κωνσταντίνος Ζέρβαςδήμος Θεσσαλονίκηςειδήσεις τώραΔημοτικές εκλογέςΓιάννης Μπουτάρης