Κωνσταντίνα Μητσοτάκη: Τι απαντά η σεφ της Βουλής για τη μακρινή συγγένειά της με τον πρωθυπουργό

Newsroom

Για την μακρινή συγγένειά της με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε η νεαρή σεφ της Βουλής, Κωνσταντίνα Μητσοτάκη, λέγοντας πως δεν έχει κάποια σύμβαση με το ελληνικό κοινοβούλιο και πως ο εργοδότης της είναι ιδιώτης.

«Εσείς γνωρίζετε τα τριτοξάδερφα του παππού σας;»

«Θέλω να ενημερώσω ότι αυτό με τη μακρινή συγγένεια, (με τον πρωθυπουργό) ισχύει. Έχω πολύ μακρινή συγγένεια. Από εκεί και πέρα, το καφέ και το εστιατόριο της Βουλής ανήκουν σε ιδιώτη, δεν έχω κάποια σύμβαση με τη Βουλή, δεν πληρώνομαι από το ελληνικό Δημόσιο. Πληρώνομαι από ιδιώτη εργοδότη και δεν έχει καμία σχέση το όνομά μου με αυτό», δήλωσε η 28χρονη σεφ στον Alpha και την εκπομπή Happy Day.

«Είναι μία μακρινή συγγένεια που είχε ο παππούς μου αλλά κι εγώ κάπου το χάνω… Εσείς γνωρίζετε τα τριτοξάδερφα του παππού σας; Γιατί κι εγώ δεν τα γνωρίζω. Δεν έχω δει τον κ. Μητσοτάκη ποτέ από κοντά, δεν τον έχω σερβίρει», συνέχισε.

Για την πρόσληψή της ως σεφ της Βουλής σχολίασε πως: «Με ενόχλησε που έγραψαν ότι υπάρχουν τόσοι σεφ με αστέρια Μισελέν και πήραν εμένα…».

Τα πιάτα της, που κάνουν θραύση είναι η γαλλική φασολάδα, το κοτόπουλο γιακιτόρι και τα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ και τρούφα. Επίσης, στο εστιατόριο της Βουλής παίρνουν το γεύμα τους συχνά οι πολιτικοί αρχηγοί: o Στέφανος Κασσελάκης, ο Νίκος Ανδρουλάκης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Βασίλης Στίγκας και ο Δημήτρης Νατσιός.

ΣΕΦειδήσεις τώραΒουλήΚυριάκος Μητσοτάκης