Μια συζήτηση για το περιβάλλον φέρνει στο ίδιο τραπέζι ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά, Μέρα25 και Πέτρο Κόκκαλη

Newsroom

Διακομματική εκδήλωση – συζήτηση για την κλιματική κρίση και τη δυνητική διαμόρφωση μίας κοινής, οικολογικής ατζέντας του προοδευτικού χώρου, διοργανώνει η εφημερίδα «Η Εποχή».

Η συζήτηση θα λάβει χώρα την Πέμπτη (25/01) στον χώρο του κινηματογράφου «Τριανόν» (Κοδριγκτώνος 21), στις 6 το απόγευμα και αναμένεται να έχει ενδιαφέρον, τόσο όσον αφορά στο αντικείμενό της, που απασχολεί και επηρεάζει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αλλά και πολιτικά, ειδικά μετά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τον περασμένο Νοέμβριο και την αποχώρηση των «11» από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και, τη συγκρότηση, στη συνέχεια, της ΚΟ της Νέας Αριστεράς.

Παρών και ο Πέτρος Κόκκαλης

Όπως μαθαίνουμε από τη σελίδα της εφημερίδας στο Facebook, η συζήτηση για την κοινή οικολογική ατζέντα του προοδευτικού χώρου, θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Αριστεράς, του ΜέΡΑ25, των Οικολόγων – Πράσινων, των Πράσινων αλλά και του ανεξάρτητου -πλέον- ευρωβουλευτή, Πέτρου Κόκκαλη. Θα υπάρξουν παρεμβάσεις από σειρά περιβαλλοντικών οργανώσεων.

 

Νέα αριστεράειδήσεις τώρακλιματική κρίσηΠΑΣΟΚΣΥΡΙΖΑΜέΡΑ25