ΣΥΡΙΖΑ: Νέα παρέμβαση Τσίπρα εντός ολίγων ημερών

Newsroom

Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα λειτούργησε σαν επιταχυντής των εξελίξεων, που λίγο έλειψε να οδηγήσει την αξιωματική αντιπολίτευση σε νέες εσωκομματικές εκλογές.

Ο τέως Πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος φαίνεται πως δεν θα μείνει στο παρασκήνιο, όπως έκανε όλους τους τελευταίους μήνες, μετά την ήττα στις εθνικές εκλογές και την αλλαγή ηγεσίας στον  ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα εμφάνιση στο συνέδριο της «Καθημερινής»

Όπως έγινε γνωστό το Σάββατο 2 Μαρτίου θα μιλήσει στο συνέδριο που διοργανώνει η «Καθημερινή» από κοινού με το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ), το Φόρουμ των Δελφών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics (LSE) στην Εθνική Πινακοθήκη με θέμα  «Μεταπολίτευση: 50 Χρόνια Μετά».

Στο συνέδριο θα γίνει ιστορικός απολογισμός των τελευταίων 5 δεκαετιών και θα διατυπωθούν συνάμα προβληματισμοί για το μέλλον της χώρας. 

Ποιοι θα συμμετέχουν

Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, του Ευκλείδη Τσακαλώτου και της Έφης Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

Μένει να φανεί, αν η νέα παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα θα αποτελέσει θρυαλλίδα εξελίξεων στο ρευστό πολιτικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στο ΣΥΡΙΖΑ ειδικότερα και στον χώρο της Αριστεράς γενικότερα. 

ειδήσεις τώραΚαθημερινήΈφη ΑχτσιόγλουΚυριάκος ΜητσοτάκηςΑλέξης ΤσίπραςσυνέδριοΣΥΡΙΖΑΕυκλείδης ΤσακαλώτοςΣωκράτης Φάμελλος