Αιχμές Καρανίκα για Ακρίτα, μετά την ανάρτηση για τη Μαρέβα Γκραμπόβσκι: Ο μισογυνισμός δεν είναι πολιτική»

Newsroom

Έμμεσες αιχμές κατά της Έλενας Ακρίτα, για την ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, άφησε ο  Νίκος Καρανίκας. 

«Φωτογραφίζοντας» την ανάρτηση της κ. Ακρίτα χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει, ο κ. Καρανίκας κάνει λόγο για «μισογυνισμό μιας γυναίκας». Συνεχίζει προσθέτοντας ότι «μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού». Και καταλήγει γράφοντας ότι «το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται, αλλά εύκολα διασύρεται».

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, προανήγγειλε προσφυγή της κ. Γκραμπόφσκι στη δικαιοσύνη για την ανάρτηση της κ. Ακρίτα, ενώ ο πρωθυπουργός σε προσωπικό τόνο ζήτησε «να αφήσουν τη σύζυγό του έξω από την πολιτική αντιπαράθεση»

Αναλυτικά η ανάρτηση Καρανίκα

Ευγένια, πολιτική θέση. 

Ο Μισογυνισμός μιας γυναίκας είναι χειρότερο φαινόμενο από τον σωβινισμό του άντρα φαλλοκράτη που εκφράζει τον μισογυνισμό του και δεν σβήνει με καμία και από καμία έδρα, είτε ακαδημαϊκή είτε κοινοβουλευτική.

Καμιά επικράτεια και ιδιότητα δεν έδωσε δικαίωμα στον μισογυνισμό όπως και στον ρατσισμό.

Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού.

Άλλο πράγμα η βουλευτική ιδιότητα και άλλο πράγμα ο πολίτης. Παρόλα αυτά ο Μισογυνισμός δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά.

Μπλέξαμε με το απολίτικο και όχι με το μεταπολιτικό. Το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται αλλά εύκολα διασύρεται.

ειδήσεις τώραΚυριάκος ΜητσοτάκηςΈλενα ΑκρίταΝίκος ΚαρανίκαςΣΥΡΙΖΑειδήσειςΜαρέβα Μητσοτάκη