Γιάννης Καλλιάνος: «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή» - Η ανάρτηση του για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του

Newsroom

Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Γιάννης Καλλιάνος, καθώς ο πατέρας του γνωστού μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά από χειρουργείο που έκανε.

Παράλληλα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook καταγγέλλει γνωστό νοσοκομείο και καθηγητή ιατρό για τη διαχείριση στο πρόβλημα υγείας του πατέρα του.

Η περιπέτεια υγείας

Όπως αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε, ο 78χρονος πατέρας του πριν από 15 ημέρες μπήκε σε νοσοκομείο της Βούλας, καθώς μαύρισε ξαφνικά το δάχτυλό του. Δεδομένου ότι ο άντρας έχει διαβητικό πόδι αποφασίστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο και σε συνέχεια να του ακρωτηριάσουν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του.

Στη συνέχεια, όπως αποκάλυψε, ο πατέρας του δεν είχε οξυγόνο, έπαθε αποκορεσμό και ανακοπή καρδιάς. Εν τέλει, παρά την άρνηση των γιατρών για διασωλήνωση μιας και δήλωναν ότι ο 78χρονος ήταν καλά - αποφασίστηκε να μπει στη ΜΕΘ.

Ο ηλικιωμένος άντρας βρίσκεται τώρα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» και ο Γιάννης Καλλιάνος προσεύχεται να γίνει ένα θαύμα και να ζήσει ο πατέρας του μετά την τεράστια ταλαιπωρία, που έχει υποστεί.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε

ειδήσειςνοσοκομείοειδήσεις τώραΓιάννης Καλλιάνοςκαταγγελία