Εξομολόγηση Κασσελάκη στο OPEN: Η προδοσία και η στιγμή που είπε στη μητέρα του για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του
NewsroomΤον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, υποδέχτηκε στην πρώτη της εκπομπή στο Open η Άννα Δρούζα.
Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκάλυψε ιστορίες της ζωής του μέσα από τις προσωπικές του αφηγήσεις. Αναφέρθηκε στην προδοσία και πώς τον άλλαξε ως άνθρωπο, αλλά και στη στιγμή που αποκάλυψε στη μητέρα του την σεξουαλικότητά του.
Παράλληλα, δήλωσε άνθρωπος που συγκινείται συχνά και που δεν φοβάται να κλάψει κόντρα στα στερεότυπα που συνδέουν τα δάκρυα με την αδυναμία.
«Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω, δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχιζε «συχνά συγκινούμαι μέσω της επαφής με τον κόσμο. Όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί από λάσπες. Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος, είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή».
«Η οικογένειά μου ένιωσε την προδοσία»
Μιλώντας για την προδοσία ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «από νωρίς στα 13 μου ένιωσα την προδοσία στην οικογένειά μου. Η οικογένεια μου ένιωσε την προδοσία από ένα φάσμα προσώπων που ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε βοηθήσει, ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα που με έχει σχηματίσει».
«Το πιο βαθύ ένστικτο ήταν ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε λίγο κόσμο είναι κάτι που δημιουργεί μία σκληράδα μια ανθεκτικότητα», εξομολογήθηκε.
- Ciao Γιώργο - Ένα αστέρι της σκηνής γυρίζει στον ουρανό του
- «Οι Ρώσοι έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες»: Προειδοποίηση Ολλανδών για phising σε WhatsApp και Signal
- Το πρώτο μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στον λαό του Ιράν: «Δεν θα παραιτηθούμε από την εκδίκηση - Να συνεχιστεί το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ»
- Επιστήμονες ανακάλυψαν: Η Σαχάρα ήταν κάποτε πράσινη και βροχερή