Πολιτικό Παρασκήνιο|02.07.2024 16:50
Το «ευχαριστώ» του Μητσοτάκη στους Coldplay για το βίντεό τους στο Ηρώδειο
NewsroomΤις ευχαριστίες του για την εξαιρετική προβολή της Ελλάδας, με αφορμή το νέο τους βίντεοκλιπ, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους Coldplay.
Το νέο βιντεοκλίπ των Coldplay, γυρίστηκε στο Ηρώδειο τον περασμένο Ιούνιο, όταν το διάσημο συγκρότημα ήρθε στην Ελλάδα για να δώσει τις δύο sold out συναυλίες του στο ΟΑΚΑ.
«Εξαιρετική προβολή για την χώρα μας!» έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναρτώντας και μία φωτογραφία του ιδίου και της συζύγου του Μαρέβα μαζί με τους Coldplay στο περιθώριο της συναυλίας.
Διαβάστε ακόμη
- Πώς οι αυξήσεις στα αεροπορικά εισιτήρια θα επηρεάσουν τον ελληνικό τουρισμό - «Έχουμε το 70% των κρατήσεων από αυτές που περιμέναμε»
- Σε... ξένα οικόπεδα φορτίζει λεωφορεία η ΟΣΥ - Πώς προέκυψε το πολεοδομικό αδιέξοδο
- Το 4ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το ευοίωνο κλίμα συστράτευσης, οι εκκρεμότητες και οι σκληρές μάχες των μηχανισμών
- Το διεθνές «μπλόκο» στις κάλπες και η ομηρία του Μαξίμου