Κούλογλου: Ο Κασσελάκης μίλησε με καναλάρχη για τη δυνατότητα συνεργασίας μετά τις ευρωεκλογές
NewsroomΜια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, για τον Στέφανο Κασσελάκη.
Μιλώντας στον σταθμό Attica, είπε πως ο κ. Κασσελάκης μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, εξέτασε το ενδεχόμενο να φύγει από την πολιτική και συζήτησε με καναλάρχη για πιθανή αλλαγή καριέρας. Ακόμη, όπως ισχυρίστηκε, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεχόταν και πιέσεις από το οικογενειακό του περιβάλλον να αποχωρήσει.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κούλογλου για τον Κασσελάκη
Αναλυτικά, ο κ. Κούλογλου δήλωσε:
«Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, ο κ. Κασσελάκης ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Περίμενε καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα. Τότε, διερεύνησε την πιθανότητα να αποσυρθεί από την πολιτική ή να βρει δουλειά, σε περίπτωση που τον έδιωχναν. Εκεί διαμίλησε σε κάποιον επιχειρηματία των μέσων ενημέρωσης, αν θα έβλεπε τη δυνατότητα συνεργασίας.
Επειδή δέχεται και πιέσεις από το οικογενειακό του περιβάλλον να φύγει από αυτή την ιστορία που μπήκε, στη συνέχεια με τα πολλά προβλήματα τον πιέζουν να φύγει.
Τώρα δεν ξέρω αν το σκέφτεται ακόμα. Τότε, αυτό το περιστατικό έγινε και δείχνει μέσα στις επιλογές που έχει δεν αποκλείεται και αυτή η επιλογή δεδομένης και της πίεσης του οικογενειακού του περιβάλλοντος».
Δείτε και το απόσπασμα με τις σχετικές δηλώσεις:
- Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το διαδίκτυο στους κάτω των 15: Οι κίνδυνοι, τα συμπτώματα απόσυρσης και η «ανακούφιση»
- Συνεδριάζει η Επιτροπή για τα κέντρα αντιγήρανσης και μακροζωίας: Στη «φάκα» του MedWatch 4 νέες ειδικότητες
- Στημένα στο ελληνικό μπάσκετ: Ο Λιόλιος, οι συλλήψεις, τα 820.000 ευρώ και οι σφοδρές αντιδράσεις
- Τζάμπα οι μπριζόλες στον Χαφτάρ, η δικαίωση του Αβραμόπουλου και το χρονόμετρο του Τσίπρα